MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Πλούσιο περιεχόμενο, νέα δελεαστικά πακέτα COSMOTE TV GO

Είσαι έτοιμος. Παίρνεις μαζί σου τα σύνεργα του καλοκαιριού, φορτώνεις δύναμη, όση έχεις κρατήσει ακόμη, αισιοδοξία – θα χρειαστεί, το ξέρεις – και την οθόνη σου. Οθόνη για να σε ταξιδέψει και αυτή όπως ο Αύγουστος. Σύνδεση που θα σε αποσυνδέσει από εκείνα που θέλεις να αφήσεις για να πιάσεις το νήμα και πάλι. Σου έχω νέα. Συνδέσου – είμαστε σταθερά σε επαφή. Και το λέω αυτό γιατί κολλάει με το καλύτερο: Έφτασαν νέα πακέτα COSMOTE TV GO Sports pack & Cinema pack. Aπό τη Μαρία Μαρκουλή.

Orange Is The New Black - 6η σεζόν
author-image Μαρία Μαρκουλή

Τι σημαίνει; Ότι έτσι θα έχεις την μέγιστη δυνατή ευελιξία γιατί μπορείς να αποκτήσεις το πακέτο που διαθέτει μόνο το περιεχόμενο της θεματικής κατηγορίας που σε ενδιαφέρει χωρίς περιορισμούς και χωρίς δεσμεύσεις, για το διάστημα που επιθυμείς και από οποιοδήποτε δίκτυο σταθερής ή κινητής. Θέλεις σινεμά και σειρές και ντοκιμαντέρ;-το’χεις. Θέλεις σπορ, παρκέ, γρασίδι, πίστες, τερέν, ό,τι θες το’ χεις (και αρχίζουν και τα πρωταθλήματα γιατί από Αύγουστο…που λένε). 

Τι έχουμε να δούμε; Πολλά και ενδιαφέροντα. Αφιερώματα και σειρές δυνατές που επιστρέφουν δριμύτερες.

Orange Is The New Black 6η σεζόν στους δέκτες και τα πράγματα έχουν ζορίσει πολύ για τις κρατούμενες στις φυλακές Litchfield μετά τα όσα συνέβησαν στην εξέγερση στο τέλος του προηγούμενου κύκλου. Δεν έφτασε τυχαία η σειρά (που ξεκίνησε τον Ιούλιο του ’13) στον 6ο της κύκλο. Φανατικό κοινό, cult αφοσίωση, δυνατοί χαρακτήρες και ανατροπές. Καλωσήρθατε πίσω από τα κάγκελα, σεζόν number 6.

Για τους φανατικούς λοιπόν θεατές και φίλους της πορτοκαλί επικράτειας, η COSMOTE TV, μετά τον μαραθώνιο της 28ης Ιουλίου με όλα τα επεισόδια back to back (COSMOTE CINEMA 4HD) από τις 3 Αυγούστου συνεχίζει την εβδομαδιαία προβολή της θρυλικής σειράς στις οθόνες με τα καινούργια επεισόδια κάθε Παρασκευή.

nup 165355 1874 h 2015

The Royals

Ενώ οι πιστοί του The Royals έχουν δικό τους καινούργιο επεισόδιο φρέσκο να προσγειώνεται κάθε Σάββατο – μια ακόμη από τις σειρές με το κοινό σταθερά σε ετοιμότητα.

carol1cosmote

Κέιτ Μπλάνσετ, Carol

Ανάμεσα σε πολλές σειρές, ταινίες, αφιερώματα_σημειώνω και αυτό: Τις τέσσερις ταινίες – αφιέρωμα στην μοναδική Κέιτ Μπλάνσετ, την ηθοποιό που κάθε ρόλος της την κάνει ακόμη πιο μοναδική. Η Κέιτ Μπλάνσετ (με τα δύο Όσκαρ για το Blue Jasmine και το Aviator) έρχεται στις οθόνες της COSMOTE TV με εξαιρετικές ταινίες:

  • Carol του Τοντ Χέινς με την Ρούνι Μάρα συμπρωταγωνίστρια. Στις 7/8.
  • The Aviator του Μάρτιν Σκορσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Στις 14/8.
  • Manifesto με την Μπλάνσετ σε όλους τους χαρακτήρες του έργου/ καλλιτεχνικού πρότζεκτ που υπογράφει ο γερμανός Τζούλιαν Ρόζεφελντ. Στις 21 /8.
  • Babel του Αλεχάντρο Ιναρίτου με τον Μπραντ Πιτ. Στις 28/8.

Αυτά και άλλα πολλά, ανάμεσα σε κύματα δροσιάς και αγωνίας * The Snowman το θρίλερ με τον Μάικλ Φασμπέντερ, αλλά και κύματα Ιστορίας * αν είστε και στην Σέριφο να δείτε: Μετ’ άλλης – Η απεργία της Σερίφου, το ντοκιμαντέρ για τα μεταλλεία της Σερίφου και την βιομηχανική ιστορία της χώρας μας (7/8) αλλά και τα μαγειρέματα του Αγίου Όρους – Αγιορείτικη Μαγειρική Κληρονομιά, το ντοκιμαντέρ που βγαίνει ανήμερα Δεκαπενταύγουστο. Το καλοκαίρι της οθόνης δεν κάνει διακοπές, κάνει τις δικές σου πιο ωραίες.

MIchaelcosmote

Μάικλ Φασμπέντερ, The Snowman

Και με τα νέα πακέτα COSMOTE TV GO έχεις ευελιξία και αγαπημένα προγράμματα όπου κι αν βρίσκεσαι:

Στο COSMOTE TV GO Cinema Pack με 10 ευρώ/μήνα και ελάχιστη διάρκεια παραμονής στην υπηρεσία 1 μήνα, βλέπεις COSMOTE CINEMA 1HD, COSMOTE CINEMA 2HD, COSMOTE CINEMA 3 & COSMOTE CINEMA 4HD.

Στο COSMOTE TV GO Sports Pack με 25 ευρώ/μήνα και ελάχιστη διάρκεια παραμονής 1 μήνα, έχεις COSMOTE SPORT 1HD, COSMOTE SPORT 2HD, COSMOTE SPORT 3HD, COSMOTE SPORT 4HD, COSMOTE SPORT 5HD, COSMOTE SPORT 6HD, COSMOTE SPORT 7HD, COSMOTE SPORT 8HD & COSMOTE SPORT HIGHLIGHTS HD καθώς και τα FOX SPORTS, Nautical Channel HD, Outdoor Channel HD, GINX eSports.

Έχει ενδιαφέρον και αυτό: Εφόσον επιλέξεις παραπάνω από ένα πακέτο, για να συνδυάσεις διαφορετικές θεματικές περιεχομένου, θα έχεις έκπτωση 2,00€/μήνα για κάθε επιπλέον πακέτο.

Μπορείς να αποκτήσεις το πακέτο που σου ταιριάζει στο www.cosmote.gr

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b