Tamuz Nissim και Γιώργος Νάζος Quartet στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ, με ελεύθερη είσοδο
Ένα ιδιαίτερο μουσικό δίδυμο, η τραγουδίστρια Tamuz Nissim και ο κιθαρίστας Γιώργος Νάζος, έρχεται την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018 στις 21:00, στην Αγορά, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Jazz Chronicles για τον Ιούλιο.
Eυη Πάνου
12.07.2018
A
A
Η Tamuz Nissim και ο Γιώργος Νάζος, ακολουθούν κοινή καλλιτεχνική πορεία από το 2009 συνθέτοντας και παίζοντας μαζί. Με βάση τους τη Νέα Υόρκη, παρουσίασαν το 2017 την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά Liquid Melodies, η οποία διακρίθηκε αποσπώντας θερμά σχόλια από τους κριτικούς και τα ΜΜΕ.
Στην Αγορά του ΚΠΙΣΝ έρχονται να παρουσιάσουν στο κοινό συνθέσεις από την πρόσφατη δισκογραφία τους. Την Tamuz Nissim και τον Γιώργο Νάζο, συνοδεύουν ο Κώστας Μαυρίδης στο κοντραμπάσο και ο Βασίλης Ποδαράς στα τύμπανα.
Η ενότητα συναυλιών Jazz Διαχρονίες, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Στα γυρίσματα του Recrucified: Ο Παπαδουλάκης συναντά τον Καζαντζάκη στο μέλλον
Hot or Not #193: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Και οι ηλικιωμένοι έχουν φωνή. Και τραγουδούν
Alexandra Sieti: Το Broken Heart Syndrome είναι μια υπενθύμιση ότι η ζωή είναι, ακόμη, όμορφη
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Για τους Μάριο Ιορδάνου και Σοφία Καζαντζιάν, η «Κατσαρίδα Κ.» μιλά για όλους όσοι δεν χωρούν πουθενά
Φρέσκα, αφράτα και πεντανόστιμα: 5 μαγαζιά για cookies που πρέπει να δοκιμάσεις
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Free City: 6 προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση αυτό το ΣΚ στην Αθήνα
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 15-16 Νοεμβρίου