Τα απομεινάρια μιας μέρας, στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο – Φεστιβάλ Αθηνών
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήTo 8o Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας συνεργάζεται με το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και προβάλλει την ταινία “Τα απομεινάρια μιας μέρας” στις 18 Ιουλίου 2018, 21:30 στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, με ελεύθερη είσοδο.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΜεταφέροντας αριστουργηματικά στη μεγάλη οθόνη το βραβευμένο μυθιστόρημα του ιαπωνικής καταγωγής (και κατόχου του Νόμπελ Λογοτεχνίας) Καζούο Ισιγκούρο, ο σκηνοθέτης του Δωμάτιο με Θέα και Επιστροφή στο Χάουαρντς Έντ έφτασε να διεκδικεί 8 Όσκαρ, ενώ συνάντησε μεγάλη καλλιτεχνική και εισπρακτική αναγνώριση.
Κομψοτέχνημα σεναριακής διασκευής, κλασικότροπης σκηνοθεσίας, εκπληκτικών ερμηνειών και απαράμιλλης καλαισθησίας, η ταινία του Άιβορι μετατρέπει σε μοναδικό δράμα την ιστορία ενός πειθαρχημένου και υποδειγματικού μπάτλερ ο οποίος ανατρέχει στη ζωή του όταν συνειδητοποιεί, σε προχωρημένη πλέον ηλικία, ότι θυσίασε κάθε προσωπική του επιθυμία και ευτυχία στο όνομα του καθήκοντος.
Ελεύθερη είσοδος
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Καρα-Cartoon: Το οικογενειακό σκιομιούζικαλ του Ηλία Καρελλά επιστρέφει στο Μέγαρο
- Σκηνή Brecht-2510: Νέα σεζόν με θέατρο, μουσική και σύγχρονη δημιουργία
- Το Μαγεμένο Δάσος: Η επική ταινία έναρξης του Παιδικού και Εφηβικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας 2026
- The Delivery Edition: Η ομάδα Ντουθ διασκευάζει το «Με δύναμη από την Κηφισιά» στο Θέατρο 104
- “Χωρίς μπλε, δεν υπάρχει πράσινο”: Η Γη έχει κάτι να μάς πει και η Μαρία Φραγκουδάκη τής δίνει φωνή