MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2018 αρχίζει μ’ ένα 12ωρο χορευτικό πάρτυ!

Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 το ADD σηκώνει την αυλαία του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου 2018 με μια μεγάλης κλίμακας μουσική ενεργοποίηση του συμπλέγματος της Πειραιώς 260.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Περισσότεροι από 12 παγκόσμιου φήμης καλλιτέχνες της σύγχρονης χορευτικής μουσικής, πλαισιωμένοι από εξαιρετικούς ομολόγους τους της ακμάζουσας εγχώριας σκηνής, καλεσμένοι της δημιουργικής ομάδας του six d.o.g.s θα παρουσιάσουν ένα εκτενές showcase του ηλεκτρονικού ήχου σήμερα μέσα από DJ και Live Sets.

Με γνώμονα την εκπληκτική 70’s βιομηχανική αισθητική του χώρου και για 12 ολόκληρες ώρες, από τις 11 το βράδυ έως τις 11 το πρωί, το six d.o.g.s μεταμορφώνει την Πειραιώς 260 σε ένα μουσικό playground που εκτείνεται σε τρία outdoor και indoor stages, εξοπλισμένα με state of the art ηχοσυστήματα, εκπληκτικό light και set design.

Από το παρελθόν στο παρόν και από εκεί στο μέλλον της dance, από το νεαρότερο «κορίτσι-θαύμα» των decks Amelie Lens στους ζωντανούς θρύλους Kruder & Dorfmeister, Luke Slater και Speedy J κι από τις ηλεκτρονικές ελεγείες του Apparat στο καταιγιστικό rock n rave των Red Axes, η Αθήνα αποκτά τη δική της γιορτή του σύγχρονου ηλεκτρονικού ήχου, στο πρότυπο αντίστοιχων διοργανώσεων που έχουν εδώ και χρόνια καθιερωθεί σε όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

ADD 50

Αναλυτικά το line up ανά stage έχει ως εξής:

Open Air Stage
Apparat
Kruder & Dorfmeister (25-year anniversary)
Mano Le Tough (presented by PIXI)
Red Axes
Stiko & Blue Lagoon

Stage A
[a:rpia:r] Rhadoo, Petre Inspirescu & Raresh
Anestie Gomez
Glacial
K.atou
Mr. Roussos

Stage B
Amelie Lens
Analogue DJs
Cirkle
Farrago
Invisible People
Luke Slater
Speedy J
Terence Fixmer

Οι ακριβείς ώρες εμφάνισης θα ανακοινωθούν άμεσα.

Apparat

ADD Cashless Experience in Partnership with VISA


To ADD σε συνεργασία με τη Visa παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα ανέπαφων συναλλαγών, σε υλοποίηση της SpotlightPOS. Στο πλαίσιο του ADD Cashless Experience το εισιτήριο κάθε επισκέπτη έχει τη μορφή ενός βραχιολιού, με το οποίο ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να προαγοράσει τα ποτά που θέλει να καταναλώσει κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, με γρήγορο και εύκολο τρόπο. Η φόρτιση του βραχιολιού μπορεί να γίνει διαδικτυακά (μέσω του www.addfestival.gr), από το κινητό (μέσω της ιστοσελίδας ή του app), καθώς και σε όλα τα ταμεία στους χώρους της Πειραιώς 260, την ημέρα του ADD.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Αυτό το ΠΣΚ η Αθήνα γίνεται ανοιχτό φεστιβάλ και γεμίζει πολιτική τέχνη
Εκδηλώσεις
Free City: Όσα θα κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα το τριήμερο της Πρωτομαγιάς
Εκδηλώσεις
Η ιστορική «Κάρμεν» του 1875 αναβιώνει στην ΕΛΣ, ο Δημήτρης Καταλειφός είναι ο John Barrymore – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Το 2ο Φεστιβάλ Κλασικού, Νεοκλασικού και Character Χορού Αθήνας στο Θέατρο Ολύμπια
Εκδηλώσεις
Νατάσσα Μποφίλιου και Μανώλης Φάμελλος ξανά στο Θησείον, μουσικά «Πάθη από τον έρωτα» στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Το National Theatre Live με το «Ήταν Όλοι τους Παιδιά μου» στο Μέγαρο και όσα θα κάνουμε σήμερα στην πόλη
Εκδηλώσεις
Πρωτομαγιά στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος με τον Πασχάλη
Εκδηλώσεις
Φωτογραφία και ιστορία: Διήμερο διαλόγου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Εκδηλώσεις
Από Καμπανέλλη μέχρι μουσικούς περιπάτους και cyberpunk πορτρέτα - Όσα μάς περιμένουν σήμερα
Εκδηλώσεις
Free City: Τι θα κάνεις δωρεάν αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Αυτό το ΣΚ η Αθήνα επιλέγει digital art και βουτάει σε folk, indie μελωδίες
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: Τι θα κάνεις δωρεάν το τελευταίο ΣΚ του Απριλιου