Colour Day Festival: Το πιο χρωματιστό φεστιβάλ της Ελλάδας επιστρέφει στο ΟΑΚΑ
Για 4η συνεχόμενη χρονιά το μεγαλύτερο χρωματιστό Φεστιβάλ της Ελλάδας, το Colour Day Festival, έρχεται στο ΟΑΚΑ και είναι διήμερο, υποσχόμενο πολλές εκπλήξεις!
A
A
Κόκκινο; ή μήπως μπλέ; Προτιμάς το κίτρινο ή είσαι fan του πράσινου; Αλήθεια ποιό είναι το αγαπημένο σου χρώμα; Επίλεξε το δικό σου χρώμα και έλα να δημιουργήσεις πολύχρωμα σχέδια στην μεγαλύτερη γιορτή χρωμάτων του καλοκαιριού!
Σάββατο 30 Ιουνίου έλα να διασκεδάσεις με τις εντυπωσιακές ρίψεις χρωμάτων και την Κυριακή 1 Ιουλίου έλα να δροσιστείς σε ένα πολύχρωμο μπουγέλο! Εντυπωσιακά νεροπίστολα και τόνοι χρωματιστού νερού θα είναι στη διάθεσή σου για την πρώτη καλοκαιρινή σου αναμέτρηση.
Γνωστοί Djs, Performers και Live Acts, θα απογειώσουν τη διασκέδαση στο πιο φαντασμαγορικό, καλοκαιρινό event.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Οι ONIRAMA για τρεις γιορτινές βραδιές στο Θέατρο Άλσος ΔΕΗ
COSMOTE TV: Ρεκόρ τηλεθέασης για το «Ριφιφί»
Το Benedict Berlin έφτασε στην Αθήνα – Το all day concept που αλλάζει την εμπειρία του πρωινού
Τα βιβλία των Χριστουγέννων – 5 προτάσεις από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος
Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Πολύ Μικρού Μήκους: Ανοιχτό κάλεσμα υποβολής ταινιών
Τα βιβλία των Χριστουγέννων – 5 προτάσεις από τις εκδόσεις Μεταίχμιο
Ανακοινώθηκαν τα βραβεία του Φεστιβάλ Πρωτοποριακού Κινηματογράφου – Οι προβολές συνεχίζονται
Στο Παρά Πέντε-20 χρόνια μετά: Στον “αέρα” το τρέιλερ του πολυαναμενόμενου reunion
Τα βιβλία των Χριστουγέννων – 5 προτάσεις από τις εκδόσεις Μίνωας
Ο Λεωνίδας Μπαλάφας τα Σάββατα στον Σταυρό του Νότου Club