MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Διεθνής Ημέρα Γιόγκα με ανοιχτή ημερίδα στο Άλσος Ν. Σμύρνης

Για πέμπτη συνεχή χρονιά o Σύλλογος Γιόγκα Ελλάδας, το “LIght of Yoga” και ο Π.Ο. Δήμου Ν.Σμύρνης παρουσιάζουν μια ανοιχτή ημερίδα Γιόγκα, γιορτάζοντας την θεσμοθετημένη από τον ΟΗΕ Διεθνή Ημέρα Γιόγκα, την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018, με ελεύθερη είσοδο για όλους.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Η ημερίδα περιλαμβάνει δωρεάν εργαστήρια/μαθήματα από όλα τα συστήματα γιόγκα, ομιλίες και ψυχαγωγικό πρόγραμμα με χορό και μουσική. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 12.00 και τελειώνει στις 21.30.

Η Γιόγκα αποτελεί ένα φιλοσοφικό σύστημα, το οποίο έχει αναπτυχθεί τα τελευταία 3000 χρόνια και εμπεριέχει πρακτικές που αποσκοπούν στη σταδιακή ανάπτυξη της συνειδητότητας του ατόμου. Απώτερος στόχος της είναι η εναρμόνιση της ανθρώπινης ύπαρξης σε νοητικό, ψυχικό και σωματικό επίπεδο. Σκοπός της δράσης αυτής είναι η γνωριμία του κοινού με τη φιλοσοφία και τις αρχές της Γιόγκα.

5aebf8e6806ab

Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού χώρου θα φιλοξενηθούν περίπτερα με προϊόντα και υπηρεσίες που αφορούν την Γιόγκα, καθώς και την υγεία και ευεξία γενικότερα.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b