MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
23
ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Στέφανος Κορκολής μελοποιεί Κ.Π. Καβάφη στο ΚΠΙΣΝ, με ελεύθερη είσοδο

Στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας Cosmos του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), o Στέφανος Κορκολής συμπράττει με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και παρουσιάζει το νέο μουσικό του έργο με συμφωνικά και μελοποιημένα ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη, τη Δευτέρα 23 Απριλίου, στις 20:30, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Eυη Πάνου

Εμπνευσμένο από τον Κ.Π. Καβάφη, το “Θάθελα αυτή τη μνήμη να την πω” περιλαμβάνει μελοποιημένη ποίηση και στιγμιότυπα της ζωής του ποιητή αναδεικνύοντας τη διαχρονικότητα της τέχνης. Το έργο, αφού παρουσιάστηκε τον περασμένο Οκτώβριο με μεγάλη επιτυχία στην Όπερα του Καΐρου και στη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, στο πλαίσιο των Καβαφείων 2017, έρχεται τώρα στο ΚΠΙΣΝ, σε συμπαραγωγή με την ΕΡΤ, για ένα μουσικό-ποιητικό ταξίδι, με την ερμηνεία της Σοφίας Μανουσάκη, υπό τη μουσική διεύθυνση του Ιωακείμ Μπαλτσαβιά.

manousaki

Συμμετέχουν, η χορωδία της ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ υπό τη διεύθυνση του Κωστή Κωνσταντάρα και η παιδική χορωδία Δήμου Παπάγου-Χολαργού, υπό τη διεύθυνση της Κατερίνας Μάσκα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη μέσω ηλεκτρονικής προεγγραφής στο snfcc.org, η οποία ξεκινά στις 17 Απριλίου.

Η ενότητα συναυλιών Cosmos, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Αυτό το 3ήμερο έχει θέατρο, tecno live και αποκριάτικα πάρτι
Εκδηλώσεις
Τι μπορείς να κάνεις δωρεάν στην Αθήνα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας
Εκδηλώσεις
Η ΚΟΑ υποδέχεται την Κλερ Χουάνγκτσι, δύο εκθέσεις για τον έρωτα και τη μνήμη – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Hopeart: Ανοιχτό κάλεσμα για δωρεάν εκπαίδευση καλλιτεχνών βασισμένη στη μεθοδολογία MPAS
Εκδηλώσεις
Εκτός Ύλης – reloaded: Το βραβευμένο έργο του Κώστα Λεϊμονή θα παρουσιαστεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Εκδηλώσεις
Οι RootlessRoot επιστρέφουν με το «Mountain», αφιέρωμα στον Περικλή Κούκο στο Μέγαρο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Ο Κουρέας της Σεβίλλης: Το Θέατρο Πορεία γιορτάζει τις Απόκριες με ειδική προσφορά στα εισιτήρια
Εκδηλώσεις
Το Metallon της Κ.Ο.Α. ερμηνεύει Elvis Presley, 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου στο Μουσείο Μπενάκη – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Άσπρο Μαύρο: Φινάλε στο Επί Κολωνώ με ειδική προσφορά προπώλησης – Ακολουθεί περιοδεία
Εκδηλώσεις
«Εμιγκρέδες» στο Θέατρο ΜΕΤΣ, αφιέρωμα στον Ηλία Ανδριόπουλο στο Θέατρο Ολύμπια – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Από τη νέα παράσταση του Φλατσούση στο Τέχνης μέχρι το ΜεĪΖοΝ Ensemble στο Μέγαρο – Τι κάνουμε σήμερα στην πόλη