Flying Jazz Quartet στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο
Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται το Flying Jazz Quartet του κιθαρίστα, συνθέτη και καθηγητή του Ιονίου Πανεπιστημίου, Στέφανου Ανδρεάδη, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών Jazz Διαχρονίες, την Κυριακή 15 Απριλίου στις 21:00, στον Φάρο.
Monopoli Team
15.04.2018
A
A
Μαζί με τον επί χρόνια φίλο και συνεργάτη του, Γιώργο Κοντραφούρη, στο hammond, τον σπουδαίο τρομπετίστα Ανδρέα Πολυζωγόπουλο, και τον εξαιρετικό Βασίλη Ποδαρά στα τύμπανα, απόφοιτο του τμήματος τζαζ του Ιονίου και παλιό μαθητή του, ο Ανδρεάδης οδηγεί το Flying Jazz Quartet σε ηχητικά τοπία που θυμίζουν Μεσόγειο.
Μουσικές χτισμένες γύρω από τον ηλεκτρικό ήχο του hammond, λυρισμός, εσωτερικότητα, πρωτότυπες ιδέες και φινέτσα με σεβασμό στην παράδοση της τζαζ και ελληνικό γεωγραφικό προσδιορισμό.
Η ενότητα συναυλιών Jazz Διαχρονίες, καθώς και το σύνολο του προγραμματισμού του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Polar bear trend: Η λευκή οικολογική γούνα είναι το αξεσουάρ των γιορτών
Αναζητώντας την Ελένη, της Νατάσας Νταϊλιάνη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ξεκίνα από την Αρχή και συνέχισε μέχρι Να φτάσεις στο Τέλος, από την ομάδα κι όμΩς κινείται στο Θέατρο Ροές
Μάρθα Φριντζήλα: Στο Κύτταρο και τον Ιανουάριο – Με το Kubara Project Reloaded
Οι Garbage στο Release Athens 2026 – Μαζί με τον Moby
Jazz στο Μουσείο: Το Sunny Side Trio στο Ίδρυμα Γουλανδρή
Το Ξενοδοχείο Η Νύχτα που Πέφτει, του Νάνου Βαλαωρίτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
50 χρόνια Θεσσαλικό Θέατρο: Ο «Μισάνθρωπος» της Ιόλης Ανδρεάδη σε Λάρισα και Αθήνα
Χριστούγεννα στο θέατρο #3: Έργα Ελλήνων συγγραφέων
Χριστούγεννα στο θέατρο #2: Έργα κλασικών & σύγχρονων ξένων δημιουργών