MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2018: Ποιες παραστάσεις “γιορτάζουν” με μειωμένες τιμες!

Την Τρίτη 27 Μαρτίου, την καθιερωμένη ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου, θα έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις προσφορές – των θεάτρων – στα εισιτήρια, αποκλειστικά γι’ αυτή την ημερα.

Monopoli Team

Θέατρο Τέχνης 

Το Θέατρο Τέχνης γιορτάζει στις 27 Μαρτίου την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, προσφέροντας για αυτή τη μέρα, όλα τα εισιτήρια της παράστασης “Duende: Το Πνεύμα της Γης” στη σκηνή της Φρυνίχου, με τη μορφή 1+1, δηλαδή με την αγορά ενός εισιτηρίου άλλο ένα δώρο.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορά από το ταμείο της Φρυνίχου και όχι για ηλεκτρονική προ-αγορά εισιτηρίου.

Για να βρούμε το Ντουέντε δεν υπάρχει τίποτε να μας βοηθήσει. Ούτε χάρτης ούτε «σωστοί τρόποι». Το μόνο που ξέρουμε είναι πως καίει το αίμα σαν κοπανιστό γυαλί, πως εξαντλεί, πως σβήνει τη γλυκιά γεωμετρία που μάθαμε, πως κλωτσάει όλα τα στυλ. Ο ερχομός του προϋποθέτει πάντοτε μια ριζική αλλαγή όλων των μορφών που στηρίζονται σε παλιές βάσεις. Φέρνει μαζί του ένα συναίσθημα φρεσκάδας εντελώς πρωτόγνωρο. Είναι μια δύναμη κι όχι μια λειτουργία, μια πάλη κι όχι μια αφηρημένη έννοια.

54cfeb94b29f69d5af97e710f7fe0f1b XL

Θεατρο Σταθμός

H παράσταση «Ο Καραφλομπέκατσος & η Σπυριδούλα» της Λένας Κιτσοπούλου και το Θέατρο Σταθμός, γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, με μείωση στην τιμή του εισιτηρίου στα 8 ευρώ (Γενική Είσοδος).

Την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 – την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου – στις 21.15, «Ο Καραφλομπέκατσος και η Σπυριδούλα» κατεβάζουν τις τιμές και ανεβάζουν στα ύψη την διάθεσή σας, σκαρφαλώνοντας με την ίδια άνεση στο μπαλκόνι του σπιτιού τους και στην σκηνή του Θεάτρου Σταθμός για να τραγουδήσουν τα πάθη τους. Μπερδεύοντας κλασικές και λαϊκότροπες μελωδίες σε ένα «πρόγραμμα για όλα τα γούστα».

Εξασφαλίστε εγκαίρως τις θέσεις σας αγοράζοντας ηλεκτρονικά τα εισιτήριά σας:

• Μέσω της Viva.gr 

• Στο Ταμείο του Θεάτρου Σταθμός.
• Τηλέφωνο Κρατήσεων: 211 403 6322

10s12thrrr thumb large

Θέατρο Τζένη Καρέζη

Η People entertainment group γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα θεάτρου και προσφέρει για 24 μόνο ώρες έκπτωση -25% στα εισιτήρια για την παράσταση «Oι Διαβολογυναίκες»Oι Διαβολογυναίκες» των Σ. Γανωτή και Ν. Σταυρακούδη. 

Η Μαρία Καβογιάννη και η Καίτη Κωνσταντίνου συναντιούνται θεατρικά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Spot Τεχνόπολη, στο Viva Kiosk Συντάγματος και στο athinorama.gr.

355cbf474a5afb48ba35ee35608abbd1 XL

Θέατρο 104

Η People entertainment group γιορτάζει την 27η Μαρτίου προσφέροντας αποκλειστικά γι’ αυτή την ημέρα -25% στα εισιτήρια για την παράσταση «Ουρανία», που ανεβαίνει στο Θέατρο 104, στις 16 Απριλίου. 

Η Ουρανία είναι ερωτευμένη. Πολύ. Και φοβάται περισσότερο. Η Ουρανία χαίρεται, θυμώνει, γελάει και κλαίει. Η Ουρανία έχει σκοτεινά μυστικά. Έχει κι ένα μεγάλο Όνειρο, αλλά αυτό θα σου το εκμυστηρευτεί μόνο αν σε εμπιστευτεί πραγματικά…

Προπώληση: viva.gr

cats1

«ΘΕΑΤΡΟΝ» – Ελληνικός Κόσμος

Έκπτωση -25% στα εισιτήρια για το διάσημο μιούζικαλ “Cats” που ανεβαίνει στα ελληνικα, στο «Θέατρον» του Ελληνικού Κόσμου, στις 25 Απριλίου. 

Το έργο άφησε εποχή όταν πρωτοανέβηκε στο West End Του Λονδίνου το 1981. Το τραγούδι διαμάντι της παράστασης είναι φυσικά το Memory, μία μπαλάντα που πέρασε στην αιωνιότητα και εξαιτίας της ηχογράφησής της από την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Στην ελληνική παράσταση το τραγούδι θα ερμηνεύσει η περιζήτητη σε όλο τον κόσμο σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου. 

Προπώληση: viva.gr

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b