MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
30
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου 2018: Ποιες παραστάσεις “γιορτάζουν” με μειωμένες τιμες!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Την Τρίτη 27 Μαρτίου, την καθιερωμένη ημέρα εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου, θα έχετε την ευκαιρία να επωφεληθείτε από τις προσφορές – των θεάτρων – στα εισιτήρια, αποκλειστικά γι’ αυτή την ημερα.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Θέατρο Τέχνης 

Το Θέατρο Τέχνης γιορτάζει στις 27 Μαρτίου την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, προσφέροντας για αυτή τη μέρα, όλα τα εισιτήρια της παράστασης “Duende: Το Πνεύμα της Γης” στη σκηνή της Φρυνίχου, με τη μορφή 1+1, δηλαδή με την αγορά ενός εισιτηρίου άλλο ένα δώρο.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορά από το ταμείο της Φρυνίχου και όχι για ηλεκτρονική προ-αγορά εισιτηρίου.

Για να βρούμε το Ντουέντε δεν υπάρχει τίποτε να μας βοηθήσει. Ούτε χάρτης ούτε «σωστοί τρόποι». Το μόνο που ξέρουμε είναι πως καίει το αίμα σαν κοπανιστό γυαλί, πως εξαντλεί, πως σβήνει τη γλυκιά γεωμετρία που μάθαμε, πως κλωτσάει όλα τα στυλ. Ο ερχομός του προϋποθέτει πάντοτε μια ριζική αλλαγή όλων των μορφών που στηρίζονται σε παλιές βάσεις. Φέρνει μαζί του ένα συναίσθημα φρεσκάδας εντελώς πρωτόγνωρο. Είναι μια δύναμη κι όχι μια λειτουργία, μια πάλη κι όχι μια αφηρημένη έννοια.

54cfeb94b29f69d5af97e710f7fe0f1b XL

Θεατρο Σταθμός

H παράσταση «Ο Καραφλομπέκατσος & η Σπυριδούλα» της Λένας Κιτσοπούλου και το Θέατρο Σταθμός, γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, με μείωση στην τιμή του εισιτηρίου στα 8 ευρώ (Γενική Είσοδος).

Την Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 – την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου – στις 21.15, «Ο Καραφλομπέκατσος και η Σπυριδούλα» κατεβάζουν τις τιμές και ανεβάζουν στα ύψη την διάθεσή σας, σκαρφαλώνοντας με την ίδια άνεση στο μπαλκόνι του σπιτιού τους και στην σκηνή του Θεάτρου Σταθμός για να τραγουδήσουν τα πάθη τους. Μπερδεύοντας κλασικές και λαϊκότροπες μελωδίες σε ένα «πρόγραμμα για όλα τα γούστα».

Εξασφαλίστε εγκαίρως τις θέσεις σας αγοράζοντας ηλεκτρονικά τα εισιτήριά σας:

• Μέσω της Viva.gr 

• Στο Ταμείο του Θεάτρου Σταθμός.
• Τηλέφωνο Κρατήσεων: 211 403 6322

10s12thrrr thumb large

Θέατρο Τζένη Καρέζη

Η People entertainment group γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα θεάτρου και προσφέρει για 24 μόνο ώρες έκπτωση -25% στα εισιτήρια για την παράσταση «Oι Διαβολογυναίκες»Oι Διαβολογυναίκες» των Σ. Γανωτή και Ν. Σταυρακούδη. 

Η Μαρία Καβογιάννη και η Καίτη Κωνσταντίνου συναντιούνται θεατρικά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Προπώληση εισιτηρίων: www.viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Spot Τεχνόπολη, στο Viva Kiosk Συντάγματος και στο athinorama.gr.

355cbf474a5afb48ba35ee35608abbd1 XL

Θέατρο 104

Η People entertainment group γιορτάζει την 27η Μαρτίου προσφέροντας αποκλειστικά γι’ αυτή την ημέρα -25% στα εισιτήρια για την παράσταση «Ουρανία», που ανεβαίνει στο Θέατρο 104, στις 16 Απριλίου. 

Η Ουρανία είναι ερωτευμένη. Πολύ. Και φοβάται περισσότερο. Η Ουρανία χαίρεται, θυμώνει, γελάει και κλαίει. Η Ουρανία έχει σκοτεινά μυστικά. Έχει κι ένα μεγάλο Όνειρο, αλλά αυτό θα σου το εκμυστηρευτεί μόνο αν σε εμπιστευτεί πραγματικά…

Προπώληση: viva.gr

cats1

«ΘΕΑΤΡΟΝ» – Ελληνικός Κόσμος

Έκπτωση -25% στα εισιτήρια για το διάσημο μιούζικαλ “Cats” που ανεβαίνει στα ελληνικα, στο «Θέατρον» του Ελληνικού Κόσμου, στις 25 Απριλίου. 

Το έργο άφησε εποχή όταν πρωτοανέβηκε στο West End Του Λονδίνου το 1981. Το τραγούδι διαμάντι της παράστασης είναι φυσικά το Memory, μία μπαλάντα που πέρασε στην αιωνιότητα και εξαιτίας της ηχογράφησής της από την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Στην ελληνική παράσταση το τραγούδι θα ερμηνεύσει η περιζήτητη σε όλο τον κόσμο σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου. 

Προπώληση: viva.gr

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
ΕΒΕ: Νέος κύκλος σεμιναρίων για την ιστορία και την τέχνη του βιβλίου
Θεατρικά Νέα
Επί Κολωνώ: Νέος κύκλος για το σεμινάριο «Υποκριτική σε Κείμενα In Progress» της Πέπης Μοσχοβάκου
Θεατρικά Νέα
Θέατρο Τέχνης: Οι 5 δημιουργοί που διεκδικούν το πρώτο Βραβείο Νέου Σκηνοθέτη/Σκηνοθέτιδος
Θεατρικά Νέα
(Για ένα) όνειρο (καλοκαιρινής νύχτας): ‘Ενας σύγχρονος Σαίξπηρ από τον Θωμά Μοσχόπουλο στο Θέατρο Πόρτα
Θεατρικά Νέα
Ρόσμερσχολμ: Πρώτες φωτογραφίες από την πολυαναμενόμενη παράσταση του Γιάννη Χουβαρδά
Εκδηλώσεις
Red Jasper Cabaret Theatre: Νέα σεζόν με ανανεωμένο ρεπερτόριο για την εναλλακτική σκηνή της πόλης
Θεατρικά Νέα
Βουκεφάλας: Η νέα θεατρική κωμωδία του Αλέξανδρου Ρήγα έρχεται στο Θέατρο Γκλόρια
Εκδηλώσεις
Κοζάνη, ένας φαντασιακός περίπατος: Μια site-specific παράσταση μάς ξεναγεί στο κέντρο της πόλης
Εκδηλώσεις
Paraga: Θέατρο, ψυχαγωγία και δράσεις για όλη την οικογένεια στο νέο καλλιτεχνικό πρόγραμμα 2026-2027
Θεατρικά Νέα
Η “Μαδαγασκάρη” γίνεται μιούζικαλ με πρωταγωνιστή τον Akyla – Όσα ξέρουμε για την παράσταση
Εκδηλώσεις
65+: Το Εθνικό Θέατρο στήνει μια ολοήμερη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας
Θεατρικά Νέα
Λίγο ακόμα «Το πάρτυ της ζωής μου»: Μία τελευταία ευκαιρία να δεις την παράσταση με την Ελένη Ράντου