MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
14
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το Θέατρο Τέχνης γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου με προσφορά στα εισιτήρια

Το Θέατρο Τέχνης γιορτάζει στις 27 Μαρτίου 2018 την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, προσφέροντας για αυτή τη μέρα, όλα τα εισιτήρια της παράστασης “Duende: Το Πνεύμα της Γης” στη σκηνή της Φρυνίχου, με τη μορφή 1+1, δηλαδή με την αγορά ενός εισιτηρίου άλλο ένα δώρο.

Monopoli Team

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορά από το ταμείο της Φρυνίχου και όχι για ηλεκτρονική προ-αγορά εισιτηρίου.

Για να βρούμε το Ντουέντε δεν υπάρχει τίποτε να μας βοηθήσει. Ούτε χάρτης ούτε «σωστοί τρόποι». Το μόνο που ξέρουμε είναι πως καίει το αίμα σαν κοπανιστό γυαλί, πως εξαντλεί, πως σβήνει τη γλυκιά γεωμετρία που μάθαμε, πως κλωτσάει όλα τα στυλ.

Ο ερχομός του προϋποθέτει πάντοτε μια ριζική αλλαγή όλων των μορφών που στηρίζονται σε παλιές βάσεις. Φέρνει μαζί του ένα συναίσθημα φρεσκάδας εντελώς πρωτόγνωρο. Είναι μια δύναμη κι όχι μια λειτουργία, μια πάλη κι όχι μια αφηρημένη έννοια.

Το εμβληματικό κείμενο του Λόρκα ανεβαίνει με τα φτερά μιας μουσικής λειτουργίας, παντρεμένο με δέκα μελοποιημένα ποιήματά του από το libro de poemas.

Μια μουσική τελετουργία για την Τέχνη, τον Θεό, τον Έρωτα και τον Θάνατο. Για το κρυμμένο πνεύμα μιας πληγωμένης πατρίδας. Για τη μαγική αυτή δύναμη, το πνεύμα της γης, που μοιράζει τα αγκάθια της φωτιάς του σε όποιον τα γυρέψει.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Ο Χορός των εραστών: Η παράσταση του Tiago Rodrigues επιστρέφει στη Στέγη
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Θεατής: «Η Δουλειά» του Max Wolf Friedlich στο Studio Μαυρομιχάλη
Θεατρικά Νέα
Cleansed του Δημήτρη Καραντζά: Sold out ο πρώτος μήνας – Νέες ημερομηνίες προπώλησης
Θεατρικά Νέα
Ερρίκος Ε’: Οι πρώτες φωτογραφίες από την πρεμιέρα
Θεατρικά Νέα
Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «Ιβάνοφ» του Γιάννη Χουβαρδά
Θεατρικά Νέα
Ποιες είναι οι “Καλλιόπες” που μιλούν για το πένθος μέσα από την κωμωδία;
Θεατρικά Νέα
Τόσκα: Sold out οι παραστάσεις στη Λυρική Σκηνή – Επιπλέον ημερομηνία
Art & Culture
“Λήθη” του Δημήτρη Δημητριάδη στο Bios (video)
Εκδηλώσεις
Οι αλάνες του Πειραιά ζωντανεύουν ξανα
Art & Culture
Interview: Η πρώτη παράσταση του ελεύθερου θεάτρου για κωφά άτομα
Θεατρικά Νέα
Οι γριές που μαζεύουν την τσουκνίδα: Παράταση για την βραβευμένη παράσταση του Κωσταντίνου Ντέλλα
Εκδηλώσεις
Όμορφη Πόλη: Η μουσικοθεατρική παράσταση – ωδή στον Μίκη Θεοδωράκη ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα