MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tad: Το μυστικό του Βασιλιά Μίδα, η επόμενη Sensory Friendly προβολή

Συνεχίζεται η σειρά sensory friendly κινηματογραφικών προβολών που οργανώνουν η ιστοσελίδα του μη κερδοσκοπικού φορέα TheHappyArt και τα VILLAGE Cinemas.

Monopoli Team

Η επόμενη προβολή θα γίνει το Σάββατο 17 Μαρτίου (19:00), ως συνήθως, στην αίθουσα 12 του εμπορικού κέντρου Village Cinemas Shopping & more, στην περιοχή Αγ. Ιωάννης Ρέντης.

Η ταινία που θα προβληθεί, “Tad: Το μυστικό του Βασιλιά Μίδα”, παραγωγής 2017, έχει θέμα τις νέες χιουμοριστικές περιπέτειες του Ισπανού Ιντιάνα Τζόουνς.

Κατάλληλη για μικρούς και μεγάλους, η ταινία είναι μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Σήκω και Χόρεψε, περπάτα, φώναξε ή τραγούδα!

Αυτές είναι οι Sensory Friendly προβολές των Village Cinemas και του TheHappyArt. Οι sensory friendly προβολές απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε άτομα με Αυτισμό και σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας. Όλοι μας μπορούμε να απολαύσουμε τις ειδικά προσαρμοσμένες προβολές ταινιών καθιστώντας τον Κινηματογράφο προσβάσιμο μέσο ψυχαγωγίας.

 

Σημαντική πληροφορία: Για την παρακολούθηση της, η ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίων γίνεται εδώ μέσω του TheHappyArt και η πληρωμή τους (μειωμένο εισιτήριο στα 5,5 €) στα ταμεία του κινηματογράφου.

sensory friendly poster

Τί είναι οι Sensory Friendly Films; 

Η ομάδα του TheHappyArt αποσκοπώντας να καταστήσει τις κινηματογραφικές προβολές προσιτές σε πληθυσμούς, στους οποίους έως τώρα δεν ήταν επαρκώς προσβάσιμες, καθιέρωσε τον θεσμό των Sensory Friendly Προβολών στην Ελλάδα. Oι sensory friendly προβολές είναι προβολές με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που απευθύνονται κατ’ αρχήν σε άτομα με αισθητηριακά προβλήματα, όπως άτομα που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού, καθώς επίσης και σε άτομα που επιθυμούν ένα πιο ελεύθερο περιβάλλον για την παρακολούθηση ταινιών στο κινηματογράφο.

Οι αίθουσες των Sensory Friendly προβολών είναι αίθουσες με ζωντάνια. Όλοι οι θεατές έχουν την δυνατότητα να διασκεδάσουν έχοντας λιγότερους περιορισμούς όπως θορύβους και μετακίνησης κατά την διάρκεια της προβολής. Οικογένειες με νεαρά παιδιά μπορούν να παρακολουθούν κινηματογραφικές ταινίες χωρίς να ανησυχούν για τυχόν αναστάτωση των υπόλοιπων θεατών.

Το TheHappyArt εισήγαγε την δοκιμασμένη τεχνογνωσία που εφαρμόζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Αυστραλία, την οποία και εφήρμοσε με την ευγενική συνεργασία των Village Cinemas Ελλάδας. Με την ένθερμη υποστήριξη της ομάδας τωνVillage Cinemas το πρόγραμμα αυτό έγινε πραγματικότητα και τα άτομα που ανήκουν στο φάσμα του Αυτισμού μαζί με τις οικογένειές τους και όχι μόνο μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία σε ένα φιλικό και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον.

Ελαφρύς φωτισμός: Η αίθουσα έχει επαρκή φωτισμό ώστε να είναι ευχάριστη η θέαση της ταινίας.

Χαμηλή ένταση ήχου: Η ένταση του ήχου έχει προσαρμοστεί ώστε να είναι σε επιτρεπτά επίπεδα και να δημιουργεί κατάλληλες συνθήκες.

Απουσία διαφημίσεων: Η ταινία ξεκινάει χωρίς καθυστερήσεις και παράγοντες απόσπασης της προσοχής των θεατών.

Επαρκής απόσταση μεταξύ των θεατών: Οι αίθουσες είναι άνετες, επιτρέποντας στους θεατές να κάθονται όπου επιθυμούν και να έχουν επαρκή απόσταση μεταξύ τους.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b