MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Xmas Beer Fest: To πρώτο μίνι φεστιβάλ μπίρας έφτασε στην πόλη!

Το Barley Cargo και το Beer Catalog ντύνονται στο πνεύμα του «Santa Zythos» και σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στο πρώτο μίνι φεστιβάλ με χριστουγεννιάτικες, χειμωνιάτικες και σπέσιαλ μπίρες, που πραγματοποιείται στο Barley Cargo, μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου 2017.

Monopoli Team

Ένα φεστιβάλ για όσους αγαπούν την μπίρα, το οποίο θα περιλαμβάνει μια πανδαισία γεύσεων από τις καλύτερες χειμωνιάτικες, χριστουγεννιάτικες και σπέσιαλ μπίρες του εξωτερικού, καθώς και ελληνικές εποχιακές, όλες σε περιορισμένη ποσότητα. Ένα ειδικό χριστουγεννιάτικο μενού θα τις συνοδεύει, μαζί και η δικιά τους ζεστή, αρωματισμένη και πικάντικη Glühbier. 

Christmas beers, Winter Warmers, σπάνιες και σπέσιαλ μπίρες από διαφορετικά στυλ θα είναι διαθέσιμες σε φιάλη, ενώ επιλεγμένες νέες ελληνικές ετικέτες θα συμπληρώνουν μερικές από τις καλύτερες μπίρες του κόσμου, που για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα. Το Beer Catalog δημιούργησε την χριστουγεννιάτικη λίστα μπίρας, επιλέγοντας τα καλύτερα της εποχής, ενώ ο χριστουγεννιάτικος κατάλογος θα δίνει την γευστική εικόνα της μπίρας διευκολύνοντας την επιλογή του καταναλωτή, αλλά και την γρήγορη εξυπηρέτηση του.

Επιπλέον θα υπάρχει ένα ειδικό χριστουγεννιάτικο μενού για να δοκιμάσουν μικροί και μεγάλοι. Το Christmas beer binner, θα είναι νηστίσιμο και γκουρμέ vegan, με γεύσεις δυνατές, παραδοσιακές και ικανές να συνοδεύσουν τις «απαιτητικές» μπίρες. Το Xmas Fest Menu θα λειτουργεί παράλληλα με το κλασσικό menu του Barley Cargo. Για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν πολλές μπίρες, ένα ποτήρι γευσιγνωσίας snifter με σήμανση στα 100 ml, θα είναι διαθέσιμο προς χρήση.

Το Xmas Beer Fest είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Beer Catalog, το οποίο γιορτάζει τα 20 χρόνια έντυπης παρουσίας του στον χώρο της μπίρας, με την μπιραρία Barley Cargo. 

178910 439313096115791 1572223858 n

Tips

– Προγραματείστε την προσέλευση σας έγκαιρα υπολογίζοντας ότι μπορεί να βρείτε ένα γεμάτο μαγαζί και ότι κάποιες μπίρες θα τελειώσουν νωρίς.

– Να πίνετε νερό και να τρώτε κάτι για το καθάρισμα της γευστικής παλέτας, την απόλαυση της επόμενης μπίρας και για να κρατηθείτε όρθιοι. Οι μπίρες είναι στην πλειοψηφία τους με υψηλό ποσοστό αλκοόλ.

– Ξεπλένετε το ποτήρι για να μην επηρεάζεται η γεύση της επόμενης μπίρας.

– Να κρατάτε σημειώσεις για όσες πίνετε γιατί μετά από κάμποσες μπίρες η μνήμη θολώνει.

– Να επαναλαμβάνετε όποια σας αρέσει και ας υπάρχουν πάνω από 200 μπίρες.

– Μην οδηγείτε. Μείνετε ασφαλείς γιατί η ζωή σας είναι πολύτιμη.

– Μην πίνετε και οδηγείτε.

Eίσοδος ελεύθερη

Ώρα προσέλευσης: 11.00

Περισσότερα από XMAS
VIMA_WEB3b