MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συλλογή σχολικών για την Μάνδρα & Αντάλλαξε το: χριστουγεννιάτικη γιορτή στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017, από τις 12.00 έως τις 16.00, για έκτη χρονιά, διοργανώνουμε όλοι μαζί μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης (Αιόλου). Ανταλλαγή βιβλίων και cd, ζεστό χριστουγεννιάτικο κρασί και κεράσματα, μουσικές, συναυλία και το σημαντικότερο, «Συλλογή σχολικών ειδών» για τις ανάγκες μαθητών στην Μάνδρα.

Monopoli Team

Αντάλλαξε το

Η μεγαλύτερη ανταλλαγή βιβλίων διοργανώνεται στην πόλη για 6η χρονιά και αυτά τα Χριστούγεννα, στην Αγία Ειρήνη. Από τις 12:00 ως τις 16:00 φέρνουμε βιβλία, cds και dvd που είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν χρειαζόμαστε ή θέλουμε να δωρίσουμε, τα αφήνουμε στους πάγκους και παίρνουμε άλλα που μπορεί να μας ενδιαφέρουν. Αδειάστε τις βιβλιοθήκες σας, δώστε 2η ζωή σε βιβλία που δεν χρειάζεστε πια.

Χριστουγεννιάτικο κρασί και κεράσματα

Τίποτα πιο χριστουγεννιάτικο από το άρωμα της κανέλλας στο κρασί και τις κατσαρόλες να κρατούν ζεστό το αρωματισμένο χριστουγεννιάτικο κρασί. Και θα υπάρχουν και κεράσματα για να γλυκαθεί ο κόσμος ακόμη περισσότερο.

Φέτος τα κάλαντα θα τα πει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) που θα γεμίσει την πλατεία χριστουγεννιάτικες μελωδίες στις 16.00 ακριβώς. Κέφι, χαρά και κάλαντα, αλλά όχι μόνο.

Συλλογή Σχολικών Ειδών για τα σχολεία της Μάνδρας

Τα σχολεία του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας που επλήγησαν απ’ τις πρόσφατες πλημμύρες ακόμη και σήμερα δεν λειτουργούν κανονικά. Με την αρχή της νέας χρονιάς, οι μαθητές θα χρειαστούν σχολικά είδη και είναι στο χέρι όλων μας να γυρίσουν, έχοντας καλύψει αυτές τις ανάγκες στις τάξεις τους. Γι’αυτό, από τις 12.00 έως τις 16.00 μπορείς να φέρεις:

• Τετράδια
• Ντοσιέ
• Στυλό και διορθωτικά
• Μολύβια, ξύστρες και γομολάστιχες
• Είδη ζωγραφικής (μπλοκ, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, τέμπερες)
• Διαφάνειες
• Λευκές σελίδες Α4

Τα είδη που θα συγκεντρωθούν θα παραδοθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία στο Δημαρχείο Μάνδρας-Ειδυλλίας.

Περισσότερα από XMAS
VIMA_WEB3b