MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

3ο Athens Food Market – Christmas Edition στην πλατεία Κοτζιά

Από τις 21 Δεκεμβρίου και για 10 ολόκληρες μέρες, στην πλατεία Κοτζιά, πραγματοποιείται για τρίτη χρονιά, το χριστουγεννιάτικο Athens Food Market, η διοργάνωση – θεσμός με ελεύθερη είσοδο.

author-image Ευδοκία Βαζούκη

Μη χάσετε την μοναδική αυτή ευκαιρία να δοκιμάσετε στο πόδι πολλές και διαφορετικές γεύσεις, φτιαγμένες από το χέρι πολύ γνωστών σεφ, σε απόλυτα προσιτές τιμές. 

Funky καντίνες-εστιατόρια, pop up στέκια στήνονται για να προσφέρουν μια γευστική εμπειρία που συνδυάζει signature πιάτα, έθνικ συνταγές, trendy ασιατικές γεύσεις, ζουμερά burgers, πειραγμένες ελληνικές κλασικές γεύσεις, απίθανες μακαρονάδες και πολλά ακόμη πιάτα.

Οι ιδιαίτερες συνταγές καλύπτουν όλες τις ψαγμένες γευστικές αναζητήσεις, από μπισκ καβουριού, παστίτσιο τόνου, κροκέτες από πολέντα και ξινόγαλο, μεξικάνικο κοτόπουλο σε φρεσκοψημμένες τορτίγιες, χοιρινά spare ribs με γλάσο bourbon και ό, τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

foodmarket 570 02

Η φετινή διοργάνωση, όμως, θα έχει και δυο εκπλήξεις. Για πρώτη φορά στους χώρους του Food Market θα μπορείτε να δοκιμάσετε πρωτότυπα cocktails από την ομάδα του Ξαβιέ Μισαηλίδη («Holly Garden»). Επιπλέον, αν θέλετε να τελειοποιήσετε τις γνώσεις στη κουζίνα μέσα από τη δράση «Βάζουμε τον σεφ στην τάξη», οι σεφ των εστιατορίων που συμμετέχουν στη γιορτή, θα παραδίδουν καθημερινά μαθήματα μαγειρικής σε μια μεγάλη στεγασμένη υπαίθρια κουζίνα, με καλεσμένους τον Ηλία Μαμαλάκη και τον Γιώργο Τσούλη.

foodmarket 570 01

Πληροφορίες

Πλατεία Κοτζιά

21/12 – 31/12, 12.00 – 20.00 (24/12 & 31/12 Δεκεμβρίου 12.00 – 18.00, 25/12 & 26/16 Δεκεμβρίου Κλειστά)

Ελεύθερη είσοδος

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b