MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Φανταστικοί κόσμοι και teenage ρομάντζα κάθε Σάββατο βράδυ

Καθώς μπήκαμε και επισήμως σε χειμερινό mode είναι ώρα να ξεκινήσουμε και πάλι τις αγαπημένες μας συνήθειες: βραδιές Σαββάτου στο σπίτι με ταινίες που αγαπούν εξίσου μικροί και μεγάλοι και μας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσουμε χαλαρές οικογενειακές στιγμές.

The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe
author-image Ευδοκία Βαζούκη

Αυτό το μήνα η family zone της COSMOTE TV μάς ταξιδεύει σε φανταστικούς κόσμους και μας προκαλεί να ζησουμε teenage ρομάντζα! 

Οζ: Μέγας και Παντοδύναμος (Oz The Great and Powerful)

Πότε: Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 21.00

Που: COSMOTE CINEMA 1HD

cosmote tv dekemvrios family

Αμερικανική περιπέτεια φαντασίας παραγωγής 2013, σε σκηνοθεσία του Σαμ Ράιμι και πρωταγωνιστές τους Τζέιμς Φράνκο, Μίλα Κούνις, Ρέιτσελ Βάις και Μισέλ Γουίλιαμς. 

Η ταινία διαδραματίζεται πριν τα γεγονότα της ταινίας Ο Μάγος του Οζ (The Wizard of Oz) του 1939 και εστιάζει στον Όσκαρ Ντιγκς, ένα μάγο με αμφίβολη ηθική που ζει και εργάζεται στο Κάνσας, ο οποίος με έναν ανεξήγητο τρόπο μεταφέρεται στο θαυμαστό κόσμο του Οζ. Εκεί θα γνωρίσει τρεις μάγισσες, οι οποίες θα του θέσουν μια τρομερή πρόκληση: να αφανίσει μια καταστροφική δύναμη του κακού που απειλεί να καταστρέψει ολόκληρο το βασίλειο και να γίνει ο μεγάλος ηγέτης που όλοι περιμένανε. 

Το χρονικό της Νάρνια: Το λιοντάρι, η μάγισσα και η ντουλάπα (The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe)

Πότε: Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 21.00

Που: COSMOTE CINEMA 1HD

hollywood original movie screen savers wardrobe witch backdrops chronicles narnia lion gallery

Αμερικανική ταινία φαντασίας σε σκηνοθεσία Άντριου Άνταμσον με τους Τίλντα Σουίντον, Τζορτζι Χένλι, Σκάνταρ Κέινς και Άνα Πόπλγουελ. Κέρδισε βραβείο Όσκαρ Καλύτερου Μακιγιάζ.

Tέσσερα παιδιά πάνε να μείνουν με έναν γέρο καθηγητή στην επαρχία κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου. Σύντομα ανακαλύπτουν ότι μέσω μιας ντουλάπας μπορούν να περνάνε σε μια μαγική χώρα που ονομάζεται Narnia, γεμάτη από μυθικά πλάσματα και ανθρώπους. Τα παιδιά θα βοηθήσουν ένα λιοντάρι, τον Aslan, να νικήσει την κακιά Λευκή Μάγισσα και να ελευθερώσουν ανθρώπους και πλάσματα από την κατάρα που τους έχει ρίξει.

Το χρονικό της Νάρνια: Ο πρίγκιπας Κάσπιαν (The Chronicles of Narnia: Prince Caspian)

Πότε: Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 21.00

Που: COSMOTE CINEMA 1HD

sixteeneleven. RI SX940

Αμερικανική ταινία φαντασίας, παραγωγής του 2008, σε σκηνοθεσία Άντριου Άνταμσον με τους Μπεν Μπαρνς, Γουίλιαμ Μόζλι και Άνα Πόπλγουελ.

H ντουλάπα καταστράφηκε. H Λευκή Mάγισσα είναι νεκρή. O Ασλάν αγνοείται για περισσότερα από χίλια χρόνια! Όμως ο Πίτερ, η Σούζαν, ο Έντμουντ και η Λούσι Πέβενσι επιστρέφουν στη Nάρνια, για ν ανακαλύψουν έναν ολότελα διαφορετικό κόσμο και ένα νέο φοβερό εχθρό που προελαύνει στα πεδία της μάχης, ενώ όλα τα υπέροχα πλάσματα της χώρας απειλούνται με αφανισμό. Οι μαγικοί χαρακτήρες του κλασικού έργου του Κ. Σ. Λιούις ενσαρκώνονται ξανά στην ταινία Το Χρονικό της Νάρνια: Ο Πρίγκιπας Κάσπιαν. Αυτή τη φορά τα αδέλφια Πέβενσι μεταφέρονται μαγικά από τη Βρετανία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στη Νάρνια, μέσα απ το τούνελ του σταθμού Τραφάλγκαρ στο Λονδίνο. Μια νέα περιπέτεια ξεκινά και θα δοκιμάσει το κουράγιο και την πίστη τους.

Η Μαγεμένη (Enchanted)

Πότε: Σάββατο 30 Δεκεμβρίου στις 21.00
Που: COSMOTE CINEMA 1HD

maxresdefault

Το παραμυθένιο animation συναντά τη μοντέρνα, ζωντανή δράση των μητροπόλεων, στη “Μαγεμένη” ρομαντική κομεντί, παραγωγής του 2007, της Walt Disney Pictures. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κέβιν Λίμα και πρωταγωνιστουν οι Έιμι Άνταμς, Πάτρικ Ντέμπσεϊ, Τίμοθι Σπολ και Σούζαν Σάραντον.

Μία σατανική βασίλισσα – την οποία ερμηνεύει μοναδικά η Σούζαν Σάραντον – εξορίζει την πανέμορφη πριγκίπισσα Ζιζέλ από τη μαγική γη της στην πολύβουη, γκρίζα πραγματικότητα του σύγχρονου Μανχάταν. Σοκαρισμένη από το παράξενο αυτό καινούριο της περιβάλλον που δεν είναι ακριβώς… ένας επίγειος παράδεισος, η Ζιζέλ περιφέρεται σαστισμένη στο χαοτικό κόσμο, αναζητώντας μαγεία και όνειρο… Αλλά όταν ερωτεύεται έναν γοητευτικό δικηγόρο – αν και, πίσω στην πατρίδα της είναι δοσμένη στον τέλειο πρίγκηπα του παραμυθιού- αρχίζει να αναρωτιέται: μπορεί άραγε η ρομαντική αύρα του παραμυθιού να επιβιώσει εκεί έξω, στον πραγματικό κόσμο;

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b