MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μία φωτογράφος φέρνει την μαγεία των Χριστουγέννων σε άρρωστα παιδιά

Το συγκινητικό αυτό φωτογραφικό εγχείρημα με όνομα “Christmas Wish Project”, δεν είναι σαν τα άλλα και αυτό γιατί μεταφέρει παιδιά με σοβαρές ασθένειες, από το κρεβάτι του νοσοκομείου τους σε ένα μαγικό κόσμο, παρέα με τον Άγιο Βασίλη.

Monopoli Team

Πίσω από το όλο εγχείρημα βρίσκεται η Κάρεν Άσλοπ, που σκέφτηκε την ιδέα. Πρόκειται για μια φωτογράφο και digital artist, που εδρεύει στην Μελβούρνη της Αυστραλίας. Αποφάσισε λοιπόν να δώσει στα παιδιά του παιδικού νοσοκομείου Monash, μια ξεχωριστή και αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Έτσι έστησε ένα προσωρινό στούντιο, σ΄ένα άδειο δωμάτιο του νοσοκομείου. Εκεί με τη βοήθεια του Άγιου Βασίλη έβγαλε θεματικές φωτογραφίες και ύστερα με τις ικανότητες της στο digital editing και το photoshop, δημιούργησε μαγικές χειμωνιάτικες ιστορίες με πρωταγωνιστές τα ίδια τα παιδιά. Σε αυτό συνέβαλε βέβαια και η πολύ καλή ομάδα ξωτικών της!

To project διήρκησε 15 ώρες συνολικά και είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα διακαιώνει κάθε δευτερόλεπτο που ξοδεύτηκε για την ολοκλήρωση του.

 #1

bored4 12 1

 #2

 bored2 4 12

  #3

  bored3 4 12

    #4

   bored4 4 12

   

    

Περισσότερα από XMAS
VIMA_WEB3b