MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
22
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο Sivert Hoyem έρχεται στην Αθήνα μαζί με τους Paradise

Ο Sivert Hoyem και το νέο του group οι Paradise, έρχονται στην Αθήνα και θα εμφανιστούν στο Gagarin205, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017, στο πλαίσιο της επετείου των 15 χρόνων από την ίδρυσή του.

Monopoli Team

Μια μέρα πριν, την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, θα εμφανιστούν στην Πάτρα στην Αίθουσα Αίγλη και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη στο Principal Club Theater.

Γέννημα του ακαριαίου ενθουσιασμού που ένιωσαν μεταξύ τους ο κιθαρίστας της Marianne Faithfull και των Longview, Robert McVey και ο frontman των Madrugada, Sivert Høyem σε μια τυχαία συνάντηση τους στο Όσλο. Τότε ήταν που συνέλαβαν την ιδέα της δημιουργίας ενός γκρουπ διατηρώντας παράλληλα κι ένα μυστήριο για εκείνη τη βραδιά.

Όταν στη συντροφιά προστέθηκαν η μπασίστρια, Simone Marie Butler, που έχει να επιδείξει συνεργασίες με τους Primal Scream και τον James Williamson, και οRob Ellis, ο ντράμερ της PJ Harvey με τις μαγικές μπαγκέτες, οι Paradise είχαν δημιουργηθεί. Σκοτεινοί, αινιγματικοί αλλά και τόσο οικείοι μόλις κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο «Yellow» και μας παίρνουν μαζί τους.

low 22256637 10155702181795040 8310260803602965836 o

A last dance at the end of days 

Paradise: Σαν ένας νουάρ, τετραμελής θίασος αλλά με κιθάρες, που τρεμοσβήνουν και σιγοπαίζουν τους ήχους της δεκαετίας του 1950 και στίχους άλλοτε ιερούς και άλλοτε βλάσφημους. Επηρεασμένοι από τους Bad Seeds, τον Roy Orbison, τους Suicide και τη δικιά τους απόκοσμη τελειομανία. Καθώς ο κόσμος καταρρέει, οι Paradise τραγουδώντας ηλεκτρισμένα και συναισθηματικά φορτισμένα, όπως ο Lee Marvin, μας παίρνουν μαζί τους σε μια μεταμεσονύκτια βόλτα, μαεστρικά φτιαγμένη, εκεί που το σύγχρονο ενώνεται με το κλασσικό, εκεί που το παρελθόν γίνεται ένα με το παρόν.

Καταραμένα μπλουζ για ραγισμένες καρδιές, σκληρό στακάτο καθαρόαιμο rock ‘n’ roll, στίχοι με νόημα, φωνές με δόνηση, μια ματιά από την κλειδαρότρυπα σε ό,τι μισούμε να αγαπάμε. Πίσω από την παραγωγή του 4 – track EP τους βρίσκεται ο John Agnello, που με 25 χρόνια ιστορίας και συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως οι Kurt Vile, Sonic Youth και Dinosaur Jr., μας παραδίδει μια σαγηνευτική εισαγωγή στον κόσμο τους. Όλα τα κομμάτια στο debut EP των Paradise ηχογραφήθηκαν στα στούντιο, Monnow Valley στο Monmouthshire του Rockfield της Ουαλίας.

low 23031218 317519348729672 5512461779929067413 n

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Έφυγε από τη ζωή ο Διονύσης Σαββόπουλος
Μουσικά Νέα
Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Ψωμόπουλος – Η ανάρτηση των Magic de Spell
Έξοδος
Η Angelika Dusk στήνει ένα spooky 80s party με ελεύθερη είσοδο στο A Liar Man
Έξοδος
Eden Sunday Opening Party με Apparat στο Ωδείο Αθηνών
Art & Culture
Η θρυλική ιστορία του MTV – Ένα τελευταίο αντίο στο πιο επιδραστικό μουσικό κανάλι
Μουσικά Νέα
Madwalk 2025 by Three Cents: Το fashion and music project επιστρέφει με special guest την Loreen
Επίκαιρα
MTV: Τίτλοι τέλους για το θρυλικό μουσικό κανάλι
Μουσικά Νέα
Τελευταία Φορά: Νέο single από Leon Of Athens και Billie Kark
Μουσικά Νέα
Athens International Music Festival 2025: Ανοίγει αυλαία με Pinchas Zukerman στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός
Μουσικά Νέα
Fever Ride: Vassilina και Tamta ενώνουν δυνάμεις σε έναν ύμνο γυναικείας ελευθερίας
Μουσικά Νέα
Στο νέο του single, ο D3LTA τραγουδά για τα “Kids” της εποχής της αποξένωσης
Μουσικά Νέα
Oddity Club: Season opening με Aida Arko και Cera Khin