Μειωμένο εισιτήριο κάθε Πέμπτη για τις Τρεις Ψηλές Γυναίκες στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΞεκίνησαν στις 19 Οκτωβρίου οι παραστάσεις του Θεάτρου Οδού Κεφαλληνίας (Σκηνή Μπέτυ Αρβανίτη), με το έργο του Εντουαρντ Αλμπι, οι «Τρεις Ψηλές Γυναίκες». Μάλιστα κάθε Πέμπτη η γενική είσοδος θα είναι στα 10€.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΣτις «Τρεις ψηλές γυναίκες», ο Αλμπι περνάει από το θέμα των διαπροσωπικών σχέσεων όπως ο ίδιος το ανέπτυσσε σε προηγούμενα έργα του («Ευαίσθητη ισορροπία», «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ»), στην αντιμετώπιση ενός πολύ σημαντικού προβλήματος της εποχής μας: την αυτογνωσία.
Πρόκειται για ένα έργο με πολύ χιούμορ, μα που ταυτόχρονα είναι σκληρό και γεμάτο αλήθειες. Πρωτοπαίχθηκε στην Ελλάδα το 1995 από το θίασο Ελένης Χατζηαργύρη, Ζωής Λάσκαρη και Κατερίνας Μαραγκού σε σκηνοθεσία Ανδρέα Βουτσινά. Στην ίδια με εκείνη μετάφραση του Ερρίκου Μπελιέ, ο σκηνοθέτης Αρης Τρουπάκης εξερευνά τον Άλμπι και τα ζητήματα που θέτει μέσα από μια σύγχρονη ματιά. Παίζουν η Μπέττυ Αρβανίτη, η Μαρία Κεχαγιόγλου και η Νεφέλη Κουρή.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Σινεμά για τη «γενιά του scrolling»: Το Παιδικό και Εφηβικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου επιστρέφει στην Αθήνα
- Όλα… Λάθος!: Η ξεκαρδιστική κωμωδία επιστρέφει στο Θέατρο Αθηνά
- Το Jazz στο Μουσείο επιστρέφει με David Lynch και Heritage Band
- Κατερίνα Γώγου: Το Γαμώτο που Δεν Έζησα, του Ανδρέα Ζαφείρη στη Σκηνή Brecht-2510
- 30 χρόνια Μήτσος: Ο Δημήτρης Μυστακίδης “γιορτάζει” με special guests στο Κύτταρο