MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Will & Grace, η θρυλική σειρά επιστρέφει αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Δέκα και κάτι χρόνια μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του, το sitcom που έγραψε ιστορία στην αμερικανική τηλεόραση, είναι πάλι εδώ. Aπό τη Μαρία Μαρκουλή

author-image Μαρία Μαρκουλή

Reunion λοιπόν, για τα δυο κολλητά φιλαράκια τον Γουίλ (Έρικ Μακ Κόρμακ) τον δικηγόρο, γκέι ήρωα της σειράς και την Γκρέις (Ντέμπρα Μέσινγκ) στρέιτ διακοσμήτρια, που επιστρέφουν στην οθόνη με την καθημερινότητά τους από τη ζωή τους στη Νέα Υόρκη. 

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται το 1998 και ενώ τα «Φιλαράκια» (Friends) είχαν ήδη εθίσει το κοινό στα επιτυχημένα sitcom από το ’94 που είχαν ξεκινήσει. Γρήγορα το Will and Grace απέκτησε τους δικούς του φανατικούς θεατές που έμειναν πιστοί στις οθόνες τους και στους οκτώ κύκλους που προβλήθηκαν από το NBC.

Will Grace

Η είδηση για τα καινούργια επεισόδια έφτασε σαν πολύ σπουδαία τηλεοπτικά νέα, όχι μόνο για τους φαν της σειράς αλλά και για την τηλεοπτική πραγματικότητα όπου το τοπίο τα τελευταία χρόνια όχι μόνο έχει αλλάξει, αλλά έχει ανέβει επίπεδα και έχει φέρει στο παιχνίδι μεγάλα ονόματα, καινούργια και παλιά. Πάνω στην ώρα, ο Γουίλ και η Γκρέις επιστρέφουν ανανεωμένοι!

Η καινούργια, ένατη σεζόν του Will & Grace, κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου στις 22.30, και θα παρουσιάζεται κάθε Σάββατο την ίδια ώρα αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 4HD.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b