Η συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο, σε ντοκιμαντέρ του PBS
H συναυλία της βραβευμένης με Grammy ροκ μπάντας στο Ηρώδειο στις 10 Ιουλίου, θα προβληθεί στη διάσημη σειρά του PBS, «Landmarks Live in Concert».
Monopoli Team
03.07.2017
A
A
Η είδηση για την συναυλία των Foo Fighters στο Ηρώδειο τη Δευτέρα στις 10 Ιουλίου έκανε τον γύρο του κόσμου και έγινε sold out μεσα σε λίγες μόνο ώρες! Με πρόσφατη ανακοίνωση η υπεύθυνη εταιρεία διοργάνωσης Landmarks Live Concert (σύμβουλος της οποίας στην παραγωγή θα είναι η DiDi Music), ανακοίνωσε πως η συναυλία της 10ης Ιουλίου θα αποτελέσει μέρος της σειράς ντοκιμαντέρ του PBS με τίτλο “Landmarks Live In Concert” και θα προβληθεί το φθινόπωρο. Από τη σειρά έχουν παρελάσει οι μεγαλύτεροι super star του πλανήτη με εμφανίσεις σε μνημειώδεις τοποθεσίες ανά τον κόσμο. Τη σειρά παρουσιάζει ο Chad Smith των Red Hot Chili Peppers.
Το αποφορολογημένο ποσό που θα προκύψει από την αγορά κάθε εισιτηρίου θα δοθεί ως δωρεά σε ελληνικό φιλανθρωπικό οργανισμό.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Γύρω από τον Σοστακόβιτς: Η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών στο Μέγαρο Μουσικής
ΚΠΙΣΝ: Ο Χριστουγεννιάτικος Κόσμος ζωντανεύει με μια λαμπερή γιορτή, με ελεύθερη είσοδο
Αιαυτός, του Δημητρη Δημητριάδη για 2ο χρόνο στο Θέατρο Σφενδόνη
Stay Golden Fashion Show: Tο πιο Golden fashion show της χρονιάς στο Golden Hall
Όσα θα δούμε και θα κάνουμε στο Μέγαρο αυτά τα Χριστούγεννα
Από την “Arcadia” στη “Bugonia”- Η Γιώτα Σκουβαρά βρίσκει “στέγη” στα όνειρα των δημιουργών
Οι Kruder and Dorfmeister φέρνουν τα K&D sessions στο Universe
Project Φλέβα: Οι φωτογραφίες της Άννας Μαρίας Χατζηστεφάνου από τη «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη
Νίκος Ξυλούρης: Ο Αρχάγγελος της Κρήτης “ζωντανεύει” σε μια μουσικοθεατρική παράσταση στο Θέατρο ΄Ηβη
Θέλω να δω τον Πάπα!: Η θρυλική οπερέτα επιστρέφει στην Εναλλακτική Σκηνή της Λυρικής