MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το T.A.F/ The Art Foundation γιορτάζει τα 8α γενέθλιά του

O πρωτοποριακός πολιτιστικός χώρος T.A.F / The Art Foundation, που άνοιξε τις πόρτες του το 2009 στην αγαπημένη αυλή της Αθήνας, αυτό το Μάιο γιορτάζει τα 8α γενέθλιά του με μία σειρά εκδηλώσεων.

Monopoli Team

Μέσα σε 8 χρόνια το T.A.F εδραιώθηκε ως μια ανοιχτή πλατφόρμα πολιτιστικής παραγωγής και δράσης και, ταυτόχρονα, ως κομβικό σημείο συνάντησης ανθρώπων προσιτό και προσβάσιμο στο κοινό όλο το χρόνο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Το T.A.F αποτελεί σήμερα σημείο αναφοράς στον πολιτιστικό χάρτη της πόλης. Έναν ανεξάρτητο χώρο αναπάντεχων καλλιτεχνικών δράσεων, πειραματικών εκθέσεων και δημιουργικών συνεργασιών.

Με κύριους άξονες τη συμμετοχική κουλτούρα, τον πειραματισμό και τη διερευνητικότητα και στοχεύοντας πάντοτε στην ενεργή εμπλοκή του κοινού, το T.A.F συνεχίζει να αποτελεί έναν διαρκώς εξελισσόμενο σχηματισμό εντός των αστικών δικτύων. Αναζητά συνεχώς συνεργασίες με κοινότητες δημιουργών, από ολόκληρο το φάσμα του πολιτισμού και επιδιώκει μέσα από ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα να οικοδομήσει μια ουσιαστική σχέση με το κοινό.

taf the art foundation 2017 2

Aναλυτικά το πρόγραμμα:

#taf_memorabilia
15 – 21 Μαΐου 2017 | Γκαλερί

Μια εγκατάσταση στον εκθεσιακό χώρο της γκαλερί αφιερωμένη στους 1.700 καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάστηκε και στις 130 εκθέσεις, performances, projects και δράσεις που φιλοξενήθηκαν όλα αυτά τα 8 χρόνια.

#taf_music
15 – 21 Μαΐου 2017 | Αυλή

– Δευτέρα 15/5, 21.30 – live Appalachian Cobra Worshipers
Warm up session by dj A-tag

– Τρίτη 16/5, 21.30 – LPs vs. 45s
back to back dj set με Παύλο Τσαγκαράκη & Νίκο Ευθυμίου

– Τετάρτη 17/5, 21.30 – Just Jammin’
back to back dj set με Γιώργο Κοντραφούρη & dj Τeacher

– Πέμπτη 18/5, 21.30 – No limits
sound+video installation by dj Playmobill

– Παρασκευή 19/5, 22.30 – We gonna party ‘cause it’s our birthday
back to back dj set με Μανώλη Οικονόμου & dj Teacher

– Σάββατο 20/5, 22:30 – Doin’ it to death
party by A-tag, dj Playmobill & dj Palov

– Κυριακή 21/05, 12.00-00.00 – Every day is like Sunday
all day vinyl dj sets with guests

taf the art foundation 2017 3

#taf_popupshops
15 – 21 Μαΐου 2017
Δωμάτια

Καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας στα δωμάτια περιμετρικά της αυλής, θα φιλοξενούνται για πρώτη φορά pop-up shops των brands:

– athina korda
fashion http://www.athinakorda.gr/

– babapots
planters, terrariums, lighting https://www.facebook.com/Babapots

– into ceramics
ceramics http://www.intoceramics.com/

– Lommer
fashion https://lommer.design

– odd studio
jewellery http://www.odd-studio.net/

– think pig
mugs, plates, lights http://thinkpigdeco.weebly.com

#taf_cocktails
26 – 28 Μαΐου 2017 | Γκαλερί & Δωμάτια | Travellink Project

Από τις λέξεις “travel” και “ink”, το Travellink έρχεται για ένα ταξίδι με χρώμα και μελάνι. 20 δημιουργικά γραφεία, ανεξάρτητοι γραφίστες και εικονογράφοι, καθένας από τους οποίους επιλέγει την αγαπημένη του πόλη και σχεδιάζει μια αφίσα εμπνευσμένη από αυτή. Οι bartenders του T.A.F δημιουργούν από ένα cocktail για κάθε αφίσα με ίδιο όνομα και χαρακτήρα. Κάθε πόλη μία αφίσα, κάθε αφίσα ένα cocktail.

Παράλληλα, οι σπουδαστές Φωτογραφίας του ΑΚΤΟ Art & Design College εμπνέονται κι εκείνοι από τις αγαπημένες τους πόλεις και σκηνοθετούν τις δικές τους φωτογραφίες, παρουσιάζοντας την έκθεση “Landscape Travellink”. Το Luv ’n’ Roll μεταφέρεται την ημέρα τον εγκαινίων από τα Μελίσσια στην γκαλερί της Νορμανού για να δημιουργήσει τη δική του γωνιά στα πλαίσια του World Piercing Day.

Συμμετέχουν:
alati design atelier, Charis Tsevis, Christina Tsevis, Cloudtrap, Corn Studio, Dimitra Karagianni & Panos Myriagkos, Elena Baka, Katerina Angelikaki & Thalassinos Anastasiou, Katerina Miliaraki, Marianna Pefani, Marios Balaskas, Mike Karolos, Mikela Argyriadou, Slab, Stavros Damos, Sugahtank, Thanasis Kamenidis, Theo Kontaxis, Vasilis Palas, Virginia Andronikou

Cocktail designers: Στάθης Κολώνιας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Θοδωρής Σαραντινός, Σπύρος Φίλης

Για περισσότερες πληροφορίες εδω:

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b