MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
29
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

The Young Quill: το όραμα 6 νέων στο Λονδίνο

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

«The Young Quill» (“Η νέα πένα”), είναι μη κερδοσκοπική εταιρία που δημιουργήθηκε από 6 νέους ανθρώπους και δραστηριοποιείται στο χώρο της δραματικής τέχνης.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Το όραμα των ιδρυτών της είναι να προωθήσουν το έργο και τη δουλειά νέων θεατρικών συγγραφέων, ηθοποιών και γενικότερα ανθρώπων που θέλουν να εκφραστούν και να δραστηριοποιηθούν στο χώρο των παραστατικών τεχνών.

Ουσιαστικά η εταιρία «The Young Quill» θα αναλάβει να οργανώσει την «πρεμιέρα» του έργου ενός πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα και την πρώτη επαφή του με το κοινό, σε επιλεγμένες πόλεις στη Μεγάλη Βρετανία (Λονδίνο, Portsmouth, Cardiff και Birmingham).
Η εταιρία θα προχωρήσει με την επιλογή έργων βάσει της διαδικασίας Open Call. Μέντοράς της ομάδας είναι η Εύη Σταματίου, καθηγήτρια Πανεπιστημίου, ηθοποιός και σκηνοθέτις.

Στόχος της εταιρίας είναι να δημιουργήσει ένα δίκτυο με νέα ταλέντα και να τους προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μπορέσουν να υλοποιήσουν το έργο τους και το όνειρό τους.
Το project μας έχει διάρκεια δύο χρόνια: Η πρώτη παράσταση θα γίνει στο Portsmouth τον Οκτώβριο του 2017.

Αν θέλετε να ενισχύσετε οικονομικά αυτή την προσπάθειά για στήριξη νέων ταλέντων από νέους ανθρώπους στον απαιτητικό χώρο της τέχνης, καλείστε να το πράξετε αξιοποιώντας την ιδέα του crowdfunding.

Η οικονομική σας ενίσχυση θα χρησιμοποιηθεί στα παρακάτω:

  • Μισθοί καλλιτεχνών
  • Ενοικίαση θεατρικών χώρων. Τα θέατρα έχουν κόστος ενοικίασης και έξοδα συντήρησης. Έτσι για παράδειγμα το New Theater Royal στο Portsmouth επιδότησε μεν την ενοικίαση του θεάτρου, αλλά έχουμε ανάγκη οικονομικών πόρων για το υπόλοιπο ενοίκιο του χώρου, τα κοστούμια και τα σκηνικά.
  • Έξοδα Διοίκησης: έξοδα για το marketing και τη διαφήμιση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη «The Young Quill» μπορείτε να βρείτε εδώ

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Το Φεστιβάλ Ρεματιάς υποδέχεται τον Σεπτέμβριο με μουσική, θέατρο, κινηματογράφο
Θεατρικά Νέα
Ο «Ίων» ετοιμάζεται να κατακτήσει την Επίδαυρο – Φωτογραφίες από την πρόβα τζενεράλε
Θεατρικά Νέα
Ο Πίνακας: Μια αιχμηρή πολιτική κωμωδία στο Θέατρο Ψυρρή
Θεατρικά Νέα
Φεστιβάλ Κολωνού 2026: 20 παραστάσεις με εισιτήρια από 5 ευρώ στο Θέατρο Κολωνού
Θεατρικά Νέα
Οι Ευτυχισμένες Μέρες, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου στην Ελευσίνα
Θεατρικά Νέα
«Λυσιστράτη» από το ΚΘΒΕ: Οι σταθμοί της περιοδείας στην Αττική
Θεατρικά Νέα
Ματωμένος γάμος από το Θεσσαλικό Θέατρο σε περιοδεία στην Αττική
Θεατρικά Νέα
Τακούνια στον Βάλτο: Η παράσταση των Χειλάκη-Δούνια επιστρέφει στο Θερινό Λαμπέτη
Εκδηλώσεις
Εβδομάδα Κυπριακού Θεάτρου: Τρεις κυπριακές παραγωγές τον Σεπτέμβριο στο Εθνικό Θέατρο
Θεατρικά Νέα
ΥΠΠΟ: Επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 2.360.000 ευρώ για θεατρικές και χορευτικές παραγωγές
Θεατρικά Νέα
Ανεξάρτητα Κράτη: Σε ποια ανοιχτά θέατρα της Αθήνας θα δούμε (ξανά) την παράσταση-φαινόμενο
Θεατρικά Νέα
«Του αγοριού απέναντι»: Το μιούζικαλ των Ρέππα – Παπαθανασίου επιστρέφει στο Θέατρο Άλσος