MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Zήσης Ρούμπος: Ο Τζερόνιμο είμαστε όλοι

Ο συγγραφέας και πρωταγωνιστής της sci-fi κωμωδίας «Jeronimo Space: το κυνήγι των Σούσι» που παρουσιάζεται στο θέατρο Άβατον, μάς συστήνει τον τελευταίο Έλληνα του γαλαξία…

Monopoli Team

Ο Τζερόνιμο Μένσουες Καλτσώνης είναι τυχοδιώκτης. Είναι κυνηγός κεφαλών. Για τους αμύητους: δεν κυνηγάει κυριολεκτικά κεφάλια. Πληρώνεται για να παραδίδει παράνομους στις αρχές.

Είναι κολλητός του Cowboy Beepop και του Χαν Σόλο. Πίνει καφέ με τον Κylo Ren και τον Σποκ. Είναι ένας ανασφαλής μεσήλικας που ξεκίνησε ως φιλοτελιστής.

Ο Τζερόνιμο έχει προβλήματα με τις σχέσεις του. Δένεται πολύ, είναι σχεσάκιας αλλά το παίζει μοιραίος.

JeronimoSpace03

Ο Τζερόνιμο δεν έχει αναστολές γιατί παθαίνει κρίσεις ταυτομνησίας. Όταν δηλαδή θυμάσαι πράγματα που δεν έχουν συμβεί σε εσένα.

Στην παράσταση Jeronimo Space: το κυνήγι των Σούσι, τον πετυχαίνουμε να ερωτεύεται την ιέρεια Έϊκο.

Να κάνει μία καινούργια φιλία με τον Αστυνόμο Μπάζο Σκιπ.

Να προσπαθεί να ξεφύγει από την Λούνα Νέμπουλα που είναι και αυτή κυνηγός κεφαλών. Ούτε η Λούνα Νέμπουλα κυνηγάει κυριολεκτικά κεφάλια, αλλά άμα τσαντιστεί παίρνει κεφάλια δίχως δεύτερη σκέψη.

Επίσης, στην παράσταση θα μπορέσετε να δείτε μαύρες τρύπες, εξωγήινες μπαργούμαν, χρονοπαύση και διαστημο-όσμωση και άλλα πράγματα που θα μείνουν μαζί σας για μέρες. Τουλάχιστον 4 με 4.5 μέρες.

Γιατί το Jeronimo Space είναι ένα έργο που μιλάει κατευθείαν στο υποσυνείδητο του θεατή.

JeronimoSpace02

Στη ζωή, δύο πράγματα σε προδίδουν. Τα ύπουλα εντερογαστρικά αέρια και οι όμορφες γυναίκες

Ο ίδιος ο Τζερόνιμο το λέει σοφά: «Αν κάτι μπορεί να σε προδώσει, τότε αξίζει να το ερωτευτείς. Και στη ζωή, δύο πράγματα σε προδίδουν. Τα ύπουλα εντερογαστρικά αέρια και οι όμορφες γυναίκες.» Ο Τζερόνιμο δεν φοβάται να τολμήσει. Σαν όλους εμάς.

Ο Τζερόνιμο είμαστε όλοι εμείς.

Γιατί ο Τζερόνιμο είναι σαν ένα καλάμι στον βάλτο. Μπορείς να το πατήσεις και να το σπάσεις. Αλλά μπορείς και να φτιάξεις έναν χαρταετό με το κορμό του και μετά να τον πουλήσεις 7 ευρώ. Ή 15.

Ανάλογα με το πόσο ψηλά θέλεις να φτάσεις.

Περισσότερα από Πρόσωπα
Σχετικά Θέματα
Αφιέρωμα
Στον αστερισμό του Ρόμπερτ Ρέντφορντ με 15 ταινίες
Πρόσωπα
Γιάννα Γραμματοπούλου: Η Art Athina αποτυπώνει τον παλμό της εποχής
Πρόσωπα
Muriel Pénicaud: Η Γαλλίδα πολιτικός και φωτογράφος στην Αθήνα – “για να επινοήσουμε το κοινό μας μέλλον”
Πρόσωπα
Έφη Μουρίκη: Στην προσπάθεια να επιβιώσω, έκρυβα την ευαισθησία μου
Art & Culture
Juergen Teller: Ποιος είναι ο avant garde φωτογράφος που εγκαινιάζει το Onassis Ready
Cine News
Ζωντανή μουσική για βωβό σινεμά: Το Guitarte Ensemble "συνομιλεί" με την "Κοινωνική Σαπίλα"
Art & Culture
Ο Φώτης Σιώτας “ενορχηστρώνει” το δράμα της Ηλέκτρας
Μουσικά Νέα
Κορνήλιος Μιχαηλίδης: 10 χρόνια Φεστιβάλ Κουφονησίων με μια ιστορική συναυλία στην Κέρο
Μουσικά Νέα
Δημήτρης Λάμπος: Η μουσική που ενώνει στην Καλαμάτα
Πρόσωπα
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά για την πρώτη θητεία του στο Φεστιβάλ Δράμας
Πρόσωπα
Δήμητρα Μουτζούρη: Το The Chios Festival είναι ένας φάρος πολιτισμού στο Αιγαίο
Μουσικά Νέα
Για τους Στρατάκηδες, η κρητική μουσική κοιτάζει απευθείας στην ψυχή