MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: πού θα πάτε και πώς θα διασκεδάσετε δωρεάν

Πολλές προτάσεις για δωρεάν εκδηλώσεις στην Αθήνα και αυτό το Σαββατοκύριακο!

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

10o Vinyl is Back στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου

Η κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο στη χώρα, έγινε θεσμός και γιορτάζει το 10ο τριήμερό του καλωσορίζοντας την άνοιξη γεμάτο βινύλια και μουσικές εκπλήξεις την Παρασκευή 17, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαρτίου στο «Μουσείο Αυτοκινήτου», με ελεύθερη είσοδο. Τα σημαντικότερα συγκροτήματα, οι καλύτεροι djs, κληρώσεις και δώρα, πλειστηριασμοί σπάνιων δίσκων, έκθεση συλλεκτικών πόστερ, όλες οι νέες κυκλοφορίες βινυλίων, δισκογραφικές εκπλήξεις και πολλά άλλα, συνθέτουν το 10ο Vinyl Is Back που είναι αφιερωμένο στην μνήμη του Λουκιανού Κηλαηδόνη και θα περιλαμβάνει ένα ειδικό αφιέρωμα και μια συναυλία – έκπληξη!
Χώρος: Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου: Γ΄ Σεπτεμβρίου 74-78 & Ιουλιανού 33-35
(4ος όροφος), Πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ – Στάση «Βικτώρια» & Μετρό «Ομόνοια»
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17 Μαρτίου: 17.00 – 21.00, Σάββατο 18 Μαρτίου: 11.00 – 21.00, Κυριακή 19 Μαρτίου: 11.00 – 21.00

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Μιχάλης Δέλτα στο ΚΠΙΣΝ
mixalis delta parko niarxos dorean sk

Ο Μιχάλης Δέλτα είναι μια από τις πιο επιδραστικές φιγούρες στο χώρο της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής. Υπήρξε ιδρυτικό μέλος των Στέρεο Νόβα, ενός από τα σημαντικότερα συγκροτήματα που σημάδεψαν τη δεκαετία του ‘90. Από το 1999 και μετά ακολούθησε μια παραγωγική σόλο καριέρα, με albums που γνώρισαν επιτυχία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Σάββατο 18 Μαρτίου, θα παρουσιάσει live το καινούργιο του μουσικό project PATHOS. Πρόκειται για μια σύνθεση ηλεκτρονικής πειραματικής μουσικής με τα ζωντανά drums του Πέτρου Τσαμπαρλή, που στη σύμπραξή τους ερμηνεύουν ηχητικά τον αστικό θόρυβο μέσα από δυνατούς ρυθμούς και ενεργειακές δονήσεις ηλεκτρονικών ήχων.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ

4ο Φεστιβάλ Αφήγησης στην Αθήνα: πολλές εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο
festival afigisis 2017 dorean sk

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης, στις 20 Μαρτίου, ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Παραμύθια & Μύθοι στου Κένταυρου την ράχη», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου Νηλείας «Ο Κένταυρος» και την «Πήλιον Όρος» οργανώνουν, από την Κυριακή 19 μέχρι και την Κυριακή 26 Μαρτίου με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις, το 4ο Φεστιβάλ Αφήγησης «Αθήνα… μια πόλη παραμύθια». Με ποικίλα δρώμενα σε διάφορους πολιτιστικούς χώρους, το φεστιβάλ πρόκειται να μυήσει μικρούς και μεγάλους στη μαγεία της αφήγησης ιστοριών.

ΕΚΘΕΣΗ

Συναισθηματική Εκκρεμότητα: Έκθεση ζωγραφικής της Ρανιούς Σαρρή στο Terra Petra
sunaisthimatiki ekremotita ekthesi dorean sk

Η Ρανιώ Σαρρή, από την Πέμπτη 16 Μαρτίου, παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Συναισθηματική εκκρεμότητα” στον εκθεσιακό χώρο του Terra Petra. Η Ρανιώ Σαρρή ξεκίνησε σπουδές στον σχεδιασμό επίπλου, συνέχισε με σπουδή στο ελεύθερο σχέδιο, στο χρώμα και στις εφαρμοσμένες τέχνες. Τώρα σπουδάζει Ελληνικό πολιτισμό και συγχρόνως, εδώ και τέσσερα χρόνια, διατηρεί το δικό της δημιουργικό γραφείο στην Αθήνα. Ένα χρόνο κρατά ένα εικαστικό ημερολόγιο ζωγραφίζοντας τον δικό της κόσμο μέσα από γραμμές. Ιδιαίτερες εικόνες με ένα δικό της τρόπο.

ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Χελιδονίσματα 2017: Καλωσορίζουμε την άνοιξη και τα χελιδόνια
xelidonismata dorean sk

Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία μας προσκαλεί για 23η χρονιά, τις Κυριακές 19 Μαρτίου στο πάρκο “Α. Τρίτσης” στο Ίλιον και 2 Απριλίου στο Άλσος Περιστερίου, να συμμετέχουμε στην πιο χαρούμενη γιορτή της άνοιξης, τα “Χελιδονίσματα” και να υποδεχθούμε τα χελιδόνια, φτιάχνοντάς τους μια πήλινη χελιδονοφωλιά. Στη διάρκεια της εκδήλωσης τα παιδιά και οι γονείς θα ενημερωθούν για το πώς να κατασκευάσουν τις φωλιές, θα τις πάρουν μαζί τους και αφού στεγνώσουν θα τις τοποθετήσουν στο σχολείο ή στο σπίτι τους, προσφέροντας στα χελιδόνια έτοιμες κατοικίες.

Περισσότερα από Weekend
VIMA_WEB3b