MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Γιορτή των ερωτευμένων στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Στις 14 Φεβρουαρίου το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την παγκόσμια ημέρα των ερωτευμένων, είτε μόνοι είτε με το άλλο μας μισό, παρακολουθώντας την προβολή της ταινίας “Χαμένοι στη μετάφραση” και απολαμβάνοντας μια συναυλία από τους The Wedding Singers.

Monopoli Team

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, στο Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος , προβάλλεται μία αναπάντεχη ερωτική ιστορία για τις πιθανότητες της ζωής. Στην ταινία της Sofia Coppola “Χαμένοι στη μετάφραση” (Lost in Translation) η Charlotte και ο Bob θα γνωριστούν στο εξωτικό Τόκυο και θα ζήσουν έναν ανεκπλήρωτο έρωτα γεμάτο έντονα συναισθήματα, αλλά και παρεξηγήσεις.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα πάρουν οι The Wedding Singers οι οποίοι θα μετατρέψουν τον Πύργο των Βιβλίων στο πιο πολύχρωμο πάρτυ της πόλης. Με ένα non-stop mix από διασκευές των ‘90s και την απαραίτητη δόση αστερόσκονης θα μας παρασύρουν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε στους ξέφρενους ρυθμούς τους, προσκαλώντας μας όλους να γιορτάσουμε την αγάπη.

Πληροφορίες:

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού 364, Καλλιθέα | Τηλέφωνο: 216 8091000

Προβολή Ταινίας:  “Χαμένοι στη μετάφραση” (Lost in Translation), Sofia Coppola
Ώρα και Ημερομηνία: Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, 19.30, Φάρος

The Wedding Singers
Ώρα και Ημερομηνία: Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, 21.00, Πύργο Βιβλίων

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b