MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κάλεσμα στους καλλιτέχνες απευθύνει το Athens Digital Arts Festival

Μέχρι τις 31/01/2017 καλεί τους καλλιτέχνες να υποβάλουν τα έργα τους (στο www.adaf.gr) ένα από τα πιο αγαπητά και σύγχρονα ελληνικά φεστιβάλ.

Monopoli Team

Φέτος, το Athens Digital Arts Festival, το φεστιβάλ που σηματοδοτεί την άνοιξη στην Αθήνα διοργανώνεται από 18 έως 21 Μαΐου. Το φετινό θέμα υπό τον τίτλο #PostFuture καλλιεργεί προσδοκίες για μια ενδιαφέρουσα διοργάνωση με άρωμα από το μετά-μέλλον. Ένα μέλλον «πέραν του ψηφιακού» όπου η φυσική και η ψηφιακή υπόσταση συγχωνεύονται.

Ακόμα πιο ενδιαφέρον, είναι ότι φέτος αναμένεται το κοινό να απολαύσει ακόμα περισσότερα έργα από τις συναρπαστικές κατηγορίες 360video και virtual reality video, ενώ ακόμα πιο ενισχυμένο θα είναι σύμφωνα με τους διοργανωτές και το κομμάτι των εργαστηρίων για παιδιά (εργαστήρια στα οποία τα πιτσιρίκια εισάγονται με τρόπο δημιουργικό στον κόσμο της ψηφιακής τέχνης). Να σημειώσουμε ότι πέρυσι το φεστιβάλ υποδέχτηκε 10.000 επισκέπτες και φιλοξένησε 450 έργα από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Το monopoli.gr είναι χορηγός επικοινωνίας του φεστιβάλ και την περίοδο διεξαγωγής του θα παρέχει στους αναγνώστες του ειδικά προνόμια και προσκλήσεις για special events.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b