MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
03
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το περιοδικό τέχνης Starship στο Radio Athènes

Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο του προγράμματος “apropos documenta”, οι εκδότες του περιοδικού τέχνης Starship μιλούν για καλλιτέχνες-εκδότες και παρουσιάζουν θέματα, καλλιτέχνες, και κείμενα, που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό τους τα δύο τελευταία χρόνια, στο Radio Athènes. Ένα μεσημέρι με μουσική, την Ariane Müller, τον Martin Ebner και τα τελευταία τεύχη του Starship.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Starship είναι ένα περιοδικό με βάση το Βερολίνο, που εκδίδουν οι Gerry Bibby, Nikola Dietrich, Martin Ebner, Ariane Müller και Henrik Olesen.

«Το Starship τείνει προς τη γερμανική λέξη Zeitschrift (περιοδικό), που εμπεριέχει την λέξη Zeit (χρόνος) και υπαινίσσεται πως το έντυπο μιλάει μέσα από, και για μια εποχή, στην οποία δημιουργείται. Αυτό σημαίνει επίσης, ότι πιθανώς δεν θα είχε καμία έννοια εάν δεν συμμετείχε ενεργά στην εποχή αυτή. Έτσι, κάθε Θεματική πάντα εξελίσσεται συζητώντας με φίλους και ανθρώπους που θαυμάζουμε, και προσκαλώντας τους, όχι σε σχέση με ένα κοινό, αλλά δημιουργώντας μια επαφή ανάμεσα στο υλικό και τους συνεργάτες κάθε τεύχους.

Αυτό σημαίνει ότι το Starship είναι πολυφωνικό, και ότι όποιες κατευθύνσεις και αν παίρνουν τα κείμενα και οι εικόνες ενώ διαχέονται στους κόσμους των αναγνωστών τους, δεν οφείλονται σε καμία σαφή, δεσμευτική πρόθεση των συντακτών (ή σε ό, τι μπορεί να αποκαλείται πρόγραμμα), αν και, φυσικά, υποστηρίζουμε όλα όσα δημοσιεύουμε».

star ship radio athenes 2017 2

Info:
21 Ιανουαρίου 2017, 14:00 – 17:00
Γλώσσα: Αγγλικά
Είσοδος ελεύθερη

Radio Athènes, Πετράκη 15, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
Σχετικά Θέματα
ΕΙΔΑΜΕ / Παραστάσεις
Hot or Not #178: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Art & Culture
Αύγουστος με μουσική στη Μικρή Επίδαυρο
Εκδηλώσεις
Free City: Οι προτάσεις μας για δωρεάν διασκέδαση αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
Οι Seeds παντρεύουν το παραδοσιακό τραγούδι με την αφήγηση στη Μικρή Επίδαυρο - και όλα όσα θα κάνουμε αυτό το ΣΚ
Εκδηλώσεις
1ο Greek Fashion Festival: Η ελληνική μόδα συναντά τον πολιτισμό σε μια διήμερη γιορτή στην Πειραιώς 260
Εκδηλώσεις
Μουαουάντ και Μπινός στην Επίδαυρο, επετειακή έκθεση για τον Takis στο Αεροδρόμιο – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εικαστικά
Ταξιδεύοντας…: Μια έκθεση ζωγραφικής της Μάρθας Κορίτσογλου και της Κάλλιας Παπαθεοδώρου στη Νάξο
Εκδηλώσεις
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Τι κάνουμε σήμερα, Πέμπτη 31 Ιουλίου;
Cine News
10o Beyond Borders: Το ελληνικό βλέμμα στο επίκεντρο του Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Καστελλορίζου
Εκδηλώσεις
9ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Ένα μουσικό ταξίδι από τον μεσαίωνα στην pop και την avant-garde
Εικαστικά
Υπογαία: Μια εικαστική έκθεση για το απολίθωμα και τη γεωλογική φαντασία στον Πύργο Κύμης
Εκδηλώσεις
Το Μουσείο Κοτσανά ζωντανεύει τα 701α Ολύμπια στην Αρχαία Ολυμπία