MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Fear the Walking Dead: πρεμιέρα για την τηλεοπτική σειρά-φαινόμενο

Οι φανατικοί θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς “Fear the Walking Dead”, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον πρώτο κύκλο 6 επεισοδίων στο SundanceTV την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 22.00. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο 2ος κύκλος 15 επεισοδίων, έως ότου ο 3ος κύκλος -που είναι προγραμματισμένος για το καλοκαίρι του 2017- να προβληθεί, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Το Fear the Walking Dead παρουσιάζει τις προσπάθειες μίας δυσλειτουργικής οικογένειας να μείνει ενωμένη όταν ξεσπά μία επιδημία μου μετατρέπει τους κατοίκους της πόλης τους σε ζόμπι.

Την παραγωγή της σειράς υπογράφει ο Ρόμπερτ Κέρκμαν, δημιουργός του The Walking Dead, μαζί με τον Ντέιβ Έρικσον, γνωστό από το Sons of Anarchy. Πρωταγωνιστούν η Κιμ Ντίκενς (Gone Girl, The Blind Side, Lost), ο Κλιφ Κέρτις (Missing, The Dark Horse, Gang Related) και μαζί τους οι ανερχόμενοι Φρανκ Ντιλέιν, Αλίσια Ντέμπναμ-Κάρεϊ και Λορέντζο Τζέιμς Χένρι.

fear the walking dead 2 cover

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη δέσμευση για τους δύο κύκλους, μια σοβαρή ένδειξη πίστης από το δίκτυο AMC», δηλώνει ο Ρόμπερτ Κέρκμαν. «Προσωπικά εκλαμβάνω την εμπιστοσύνη τους ως ένα σημάδι ότι πιστεύουν, όπως κι εμείς, πως καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι αυθεντικό που θα αποτίσει φόρο τιμής στην πρωτότυπη σειρά και θα διευρύνει τον κόσμο που δημιουργήσαμε, αλλά θα έχει να πει και κάτι καινούριο για την ιστορία. Είμαι ευγνώμων που έχουμε την ευκαιρία να αφηγηθούμε αυτήν την απίστευτη ιστορία και να δείξουμε στους φανατικούς θαυμαστές πως πραγματικά δεν έχουν δει ακόμη τίποτα όσον αφορά το “Walking Dead”».

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b