MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Το La La Land είναι η “επιλογή των κριτικών”

Το τραγούδι και ο χορός του La La Land του Damien Chazelle συνεχίζεται με την ταινία να κερδίζει το βραβείο Καλύτερης Ταινίας στα Βραβεία Επιλογής Κριτικών (Critics’ Choice Awards).

Monopoli Team

Το μιούζικαλ με την Emma Stone (Birdman, Irrational Man) και τον Ryan Gosling (Drive, Το μεγάλο σορτάρισμα) κέρδισε το μεγαλύτερο Βραβείο Επιλογής Κριτικών στην Αμερική, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το βράδυ στο Los Angeles, συνεχίζοντας την κούρσα διεκδίκησης του Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, λίγο μετά την κατάκτηση του Βραβείου Κοινού στο Φεστιβάλ του Τορόντο και το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας από την Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. 

lalaland2141216

To La La Land κέρδισε συνολικά 8 βραβεία μεταξύ των οποίων (εκτός του Βραβείου Καλύτερης Ταινίας) : Καλύτερης Σκηνοθεσίας για τον Damien Chazelle, Καλύτερης Φωτογραφίας για τον Linus Sandgren, Καλύτερου Σχεδίου Παραγωγής για τους David Wasco και Sandy Reynolds-Wasco, Καλύτερου Μοντάζ για τον Tom Cross και Καλύτερου Τραγουδιού και Καλύτερου Σκορ για τον Justin Hurwitz. To Βραβείο Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου κέρδισαν από κοινού (με ισοπαλία) το La La Land και το “Manchester By The Sea” στερώντας το βραβείο από τον Γιώργο Λάνθιμο και τον Ευθύμη Φιλίππου για τον “Αστακό”. 

natalieportman141216

Τα βραβεία για τους ηθοποιούς μοιράστηκαν σε διαφορερικές ταινίες με τον Casey Affleck να κερδίζει το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον “Manchester by the Sea,” και τη Natalie Portman να κερδίζει το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου για το “Jackie.” Το βραβείο Β’ Ανδρικού πήγε στον Mahershala Ali για το “Moonlight,” και το βραβείο Β’ Γυναικείου στην Viola Davis για την ερμηνεία της στο “Fences.”

thepeople141216

Η υποψήφια για έξι βραβεία σειρά, The People v. O.J. Simpson (οι περισσότερες υποψηφιότητες για μία σειρά) πήρε τελικά μαζί τις τέσσερα από αυτά μεταξύ αυτών Καλύτερης Ταινίας ή Σειράς για την Τηλεόραση

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/1bynVcygySE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b