MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
14
ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ερχεται το Winter Plisskën Festival 2016

Το Plisskën Festival, στη δεύτερη χειμερινή εκδοχή του στις 2 & 3 Δεκεμβρίου 2016, παρουσιάζει ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό line–up 40+ διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το επίσημο trailer αλλά και το αναλυτικό πρόγραμμα.

Tuxedomoon
Monopoli Team

Το Plisskën Festival, στη δεύτερη χειμερινή εκδοχή του στις 2 & 3 Δεκεμβρίου 2016, παρουσιάζει ένα πολυσυλλεκτικό μουσικό line–up 40+ διεθνών και εγχώριων καλλιτεχνών, σε τρείς ιδιαίτερους χώρους της Αθήνας, Piraeus 117 Academy, Μεταλλουργείο & The Hub και σε τέσσερα stages που θα ξεκινάνε κάθε μέρα από τις 19:00 και θα καταλήγουν στις πρώτες πρωινές ώρες. Πιστό στις μουσικές αξίες του εξακολουθεί να παρουσιάζει τους ήχους του αύριο σήμερα σε συνδυασμό πάντα με ονόματα που έχουν καθορίσει “σκηνές’ και μουσικά είδη. Tο μουσικό κομμάτι θα πλαισιώνεται και από τα καθιερωμένο Food Court, τα Coctail Bars και πολλές παράλληλες δραστηριότητες ενώ για πρώτη φορά θα εγκαινιαστεί και ένα Pop Up Store με Plisskën merchandise, έκθεση artwork και φωτογραφίας του φεστιβάλ.

negrostoumoria2610
Νέγρος του Μοριά

Μοναδικές επανεμφανίσεις από θρύλους όπως οι Death In Vegas και οι Tuxedomoon, σπάνια live sets από τους masters της ηλεκτρονικής σκηνής Prefuse 73, Zomby και Vatican Shadow, εκρηκτικά techno και house sets από πρωτοπόρους του είδους όπως η Ellen Allien και οι Optimo αλλά και πληθώρα ζωντανών εμφανίσεων που ξεκινάνε από το γαλλικό surf psych pop των La Femme και μέσω του Λονδρέζικου old school hip hop των Four Owls και του ακατέργαστου grime του D Double E καταλήγουν στο dark techno της Charlotte De Witte και το shoegaze post rock των δικών μας The Fog Ensemble. Tο Plisskën συνεχίζει να προκαλεί τα μουσικά “σύνορα” κάθε χρόνο αλλά και τις χωροταξικές μας αντιλήψεις δημιουργώντας φέτος στην Πειραιώς μια ατμόσφαιρα street festival. Ταυτόχρονα, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι περιβαλλοντολογικές του ανησυχίες που άλλωστε το έχουν βραβεύσει με 2 αστέρια στα Greener Festival Awards αλλά και η εκπαίδευση νέων ανθρώπων μέσω του εργαστηρίου του The Lab.

nalyssa green 261016
Nalyssa Green

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

day12311
3dec2311

Οι πόρτες κάθε μέρα ανοίγουν στις 19:00.
Τo ταμείο του φεστιβάλ θα λειτουργεί στο χώρο του Μεταλλουργείου.

Χώροι / Stages
Main Stage: Piraeus 117 Academy, Πειραιώς 117
Τunnel & Republic: Μεταλλουργείον, Πειραιώς 127
Αquarium: The HUB Events, Aλκμήνης 12
Pop Up Store: The Loft, Πειραιώς 123

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/2a1lAZWkTRk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Walk a Mile: Νέα μουσική από Kadebostany, λίγο πριν το live στην Αθήνα
Μουσικά Νέα
«Το Ροκ Του Μέλλοντός Μας»: Ένα μουσικό αντίο με την υπογραφή του Διονύση Σαββόπουλου
Εκδηλώσεις
Ο Christopher King στη Γεννάδειο για τη Μουσική της Ανατολίας
Μουσικά Νέα
Η Angelika Dusk θα ανοίξει τη συναυλία του Rod Stewart
Μουσικά Νέα
Beth Hart: Στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2026
Μουσικά Νέα
Σύννεφα Μπαλόνια: Η Βιολέτα Ίκαρη ερμηνεύει Οδυσσέα Ιωάννου-Σταύρο Σιόλα
Μουσικά Νέα
Υποψηφιότητες Grammy 2026: Γράφει ιστορία ο Bad Bunny – Υποψήφιος και ο Timothée Chalamet
Μουσικά Νέα
Με τον νέο του δίσκο, το Παιδί Τραύμα σού δίνει “Δεύτερη Ζωή” – Θα τη ζήσεις;
Μουσικά Νέα
Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής σε ένα χριστουγεννιάτικο τουρ σε 5 πόλεις
Έξοδος
Σε ποιες μουσικές σκηνές θα δούμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες αυτή τη σεζόν;
Μουσικά Νέα
Δεύτερη ζωή: Το Παιδί Τραύμα κυκλοφόρησε νέο δίσκο
Δραστηριότητες
Βαμβακού: Το Vamvakou Santa School ζωντανεύει και τα Χριστούγεννα «ανάβουν» με τον Πάνο Μουζουράκη