MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

To πρώτο επίσημο trailer της “Σιωπής” του Scorsese μόλις κυκλοφόρησε

Δείτε το ολοκαίνουργιο trailer της νέας ταινίας του Martin Scorsese που θα κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

3 χρόνια μετά τον υποψήφιο για πέντε Όσκαρ, Λύκο της Wall Street, o Martin Scorsese επιστρέφει με μια ταινία γύρω από το Χριστιανισμό. Το “Silence” θα κυκλοφορήσει στις 23 Δεκεμβρίου με στόχο να συμπεριληφθεί στα φετινά βραβεία.

Δέκατος έβδομος αιώνας και δύο Ιηουσίτες ιερείς καταδιώκονται και έρχονται αντιμέτωποι με τη βία, όταν ταξιδέψουν στην Ιαπωνία με σκοπό να εντοπίσουν το μέντορα τους και να διαδώσουν το Xριστιανισμό. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Σουσάκου Έντο.

andrewgarfield2311
Andrew Garfield

Το θέμα της θρησκευτικής πίστης φαίνεται να επαναλαμβάνεται στη φιλμογραφία του Scorsese, αν θυμηθεί κανείς τον “Τελευταίο πειρασμό”, μεταφορά του μυθιστορήματος του Καζαντζάκη που διηγείται την ιστορία του Ιησού και το “Kundun”, βιογραφική ταινία για τον Δαλάι Λάμα. Ο ιστότοπος Variety αναφέρει πως η ταινία θα έχει διάρκεια 195 λεπτά, δηλαδή θα είναι η μεγαλύτερη του μεγάλου δημιουργού.

silence29916

Το καστ του Silence περιλαμβάνει τους Liam Neeson (Η αρπαγή, Η λίστα του Σίντλερ), Andrew Garfield (The Amazing Spiderman, The Social Network) και Adam Driver (Star Wars The Force Awakens, Inside Llewyn Davis). Το σενάριο διαμορφώθηκε από τον Jay Cocks, συνεργάτη του Scorsese στα “Συμμορίες της Νέας Υόρκης” και  “Τα χρόνια της αθωότητας.” Η ταινία έχει αρχίσει να αναπτύσσεται πάνω από δύο δεκαετίες πριν, με τους  Daniel Day-Lewis, Benicio del Toro και Gael García Bernal να εμπλέκονται σε διάφορα σημεία πρωτού αναχωρήσουν για άλλα προτζεκτ. 

neeson2311
Liam Neeson

O Scorsese δίνει το 200%,” είπε ο Neeson στο Los Cabos Film Festival. Αυτό που ζητάει απο σένα είναι να δώσεις το 100%.” “Είναι επιβλητικός,” εξήγησε. “Ζητάει απόλυτη σιωπή στο γύρισμα — αν ακούσει έστω και έναν μικροσκοπικό ήχο, ο ήχος αυτός είναι ικανός να του το καταστρέψει”.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/95gsMQlIb1w” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b