MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Οι Metallica εμπνέονται από την ελληνική μυθολογία στο νέο τους τραγούδι

Οι Metallica, ίσως η πιο επιδραστική μέταλ μπάντα στο νέο τους τραγούδι, “Atlas, rise” εμπνέονται από την ελληνική μυθολογία και καλούν τον Άτλαντα να σηκωθεί.

Monopoli Team

Μετά από ένα διάστημα 8 χρόνων από το τελευταίο τους άλμπουμ, “Death Magnetic”, που κυκλοφόρησε το 2008, το δέκατο άλμπουμ του κορυφαίου συγκροτήματος με εκατομμύρια φανς σε όλο τον κόσμο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου, με τίτλο “Hardwired… To Self-Destruct“. Οι Metallica είναι ιδιαίτερα ενεργοί τελευταία καθώς δε σταματούν στην κυκλοφορία του καινούργιου τους άλμπουμ. Το συγκρότημα ετοιμάζει περιοδεία που θα περιλαμβάνει πόλεις της Ευρώπης (Παρίσι- 15 Νοεμβρίου, Κοπεγχάγη- 3-5-7-9 Φεβρουαρίου) αλλά και όλου του κόσμου.

metallica231116

Με τo “Atlas, rise” ρίχνουμε μία κλεφτή ματιά στο άλμπουμ το οποίο θα περιέχει συνολικά 12 κομμάτια.  Αναφέρεται στο μύθο του Άτλαντα, τον οποίο τιμώρησε ο Δίας με το να φέρει τον Ουράνιο Θόλο για πάντα στους ώμους του. Μέσα από τους στίχους του τραγουδιού πηγάζει μία διαφορερική απόδοση του μύθου, που αλλάζει την έννοια της τιμωρίας με αυτή της ευθύνης, όντας έτσι ένα παρακινητικό κομμάτι που μας ενθαρρύνει να “ανασηκωθούμε” στα δύσκολα. 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/JFAcOnhcpGA” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b