MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Bright-Eyed Revenge: Μία ιστορία εκδίκησης με φόντο τη Γαλλική Ριβιέρα

Η νέα, γαλλική σειρά Bright-Eyed Revenge του ΟΤΕ TV, που κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου, αναμένεται να κερδίσει φανατικούς θεατές, καθώς σύμφωνα με τον γαλλικό τύπο διαθέτει “εθιστική πλοκή, γρήγορους ρυθμούς και μια γοητευτικά διφορούμενη ηρωϊδα”.

Monopoli Team

Δέκα χρόνια μετά τo δολοφονική αυτοκινητιστικό ατύχημα που σκότωσε τη μητέρα και τον αδελφό της, αφού επέζησε ως εκ θαύματος και έλαβε κρυφά μια νέα ταυτότητα, η 30χρονη Olivia επιστρέφει στη Γαλλική Ριβιέρα για να πάρει εκδίκηση από τους ανθρώπους που δολοφόνησαν την οικογένειά της.

Σύντομα αυτή έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον ισχυρό κλοιό της μαφίας που διαφθείρει ολόκληρη την περιοχή με την ανεξέλεγκτη εξάπλωση της εγκληματικότητας. Οπλισμένη με απαράμιλλη αποφασιστικότητα καταφέρνει να διεισδύσει στο δικτύο με το να γίνει ο δικηγόρος των πλουσίων φατρίας των Chevalier. Αμφιβολίες και μυστηριώδεις δολοφονίες συσσωρεύονται στον ιστό ψέματος και προδοσίας της οικογένειας, που διευθύνεται από την σιδερένια γροθιά του πατριάρχη της, Etienne Chevalier. Παγιδευμένη σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι διπλής απιστίας, η Olivia είναι πεπεισμένη ότι έπαιξαν κάποιο ρόλο στη δολοφονία της οικογένειάς της και πρέπει να ανακαλύψει ποιος και γιατί. Υπολογίζοντας προσεκτικά κάθε της κίνηση, η Olivia χρησιμοποιεί την ευστροφία της για να παραβιάσει την ιδιωτική ζωή των εχθρών της και να συντρίψει τον κόσμο γύρω τους. Ποιος θα πληρώσει για όλες αυτές τις δολοφονίες; Όταν όλα όσα αγαπάς έχουν κλαπεί, κάποιος πρέπει να πληρώσει.

berev21016

Σκηνοθεσία: David Morlet (Home Sweet Home), Franck Olivier
Σενάριο: Franck Olivier (Empire Of The Wolves)
Παίζουν: Laetitia Milot (A Woman’s Revenge), Claire Borotra (Lautrec), Bernard Yerles (A Cow And The Boy), Lola Dewaere (Mince Alors), Sophie Duez (Barbecue)

Trivia: Ο τίτλος αναφέρεται στα ανοιχτά πράσινα μάτια της πρωταγωνίστριας που είναι το μόνο πράγμα που παρέμεινε ίδιο από τον παλιό εαυτό της.

bright eyed revenge

Η σειρά “Bright-Eyed Revenge” θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 23.00 στο OTE CINEMA 4HD.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b