MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

H J.K. Rowling ανακοινώνει την κυκλοφορία πέντε ταινιών “Φανταστικά Ζώα”

H νέα ταινία “Φανταστικά Ζώα και που βρίσκονται” το σενάριο της οποίας έγραψε J.K. Rowling, συγγραφέα της σειράς βιβλίων Harry Potter, θα βγει στις αιθουσες στις 17 Νοεμβρίου, όμως η ίδια ανακοίνωσε ήδη την κυκλοφορία τεσσάρων ακόμα ταινιών.

Monopoli Team

H Rowling ανακοίνωσε το νέο κατά τη διάρκεια ενός event ερωτοαπαντήσεων (Q&A) στη σελίδα του franchise της ταινίας στο Facebook, που μεταδόθηκε live. Το σίκουελ της ταινίας έχει ήδη προγραμματιστεί για το 2018.

fantasticbeastsandwheretofindthem1410

Θυμίζουμε ότι στην πρώτη ταινία, “Φανταστικά ζώα και που βρίσκονται”, η υπόθεση ανοίγει με τον Newt Scamander το 1926 να έχει μόλις συμπληρώσει μόλις ένα ταξίδι στο οποίο βρήκε και κατέγραψε όλα τα μαγικά πλάσματα. Φθάνοντας στην Νέα Υόρκη για μία σύντομη στάση, θα είχε περάσει ανενόχλητος αν η μαγική του βαλίτσα δεν άνοιγε και τα μαγικά πλάσματα δεν απελευθερώνονταν. Στην ταινία πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ, Eddie Redmayne (The Theory of Everything), ως ο “μαγικο-ζωολόγος” ταξιδευτής Newt Scamander. Πρωταγωνιστούν επίσης: Ezra Miller (We need to talk about Kevin, The perks of being a Wallflower), Katherine Waterston (Έμφυτο Ελάττωμα, Steve Jobs), Colin Farrell (Ο Αστακός, True Detective). Η πρεμιέρα της ταινίας στην Αμερική έχει προγραμματιστεί για τις 18 Νοεμβρίου. 

Όπως εύστοχα παρατήρησε το Entertainment Weekly, “η μαγική βαλίτσα του Newt Scamander πρέπει να έχει πολύ χώρο!”

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b