MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Swing for Hope 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

To Mέγαρο Μουσικής Αθηνών και οι Athens Swing Cats, διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το ετήσιο φιλανθρωπικό μουσικοχορευτικό φεστιβάλ Swing For Hope 2016, το Σάββατο 1η Οκτωβρίου στις 19:30 το βράδυ. Σκοπός του φεστιβάλ είναι η οικονομική ενίσχυση του έργου του Χαμόγελου του Παιδιού και, για πρώτη χρονιά, του έργου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

author-image Μαρία Γεωργιλάκη

Σε μια μεγάλη εκδήλωση με επτά μουσικά συγκροτήματα επί σκηνής, οι πάντα αεικίνητοι Athens Swing Cats χορεύουν σαν να μην υπάρχει βαρύτητα! Ο Μπεν Λιμπρόζο, η Ζοζεφίν Γιαννακοπούλου και οι μαθητές τους, με τις μαγευτικές φιγούρες του lindy hop, το ξέφρενο charleston της δεκαετίας του 1920, της αυθεντικής jazz του Μεσοπολέμου και του burlesque, καλούν το κοινό να τους συνοδεύσει μέχρι τελικής πτώσεως!

Συμμετέχουν επτά από τα δημοφιλέστερα ελληνικά μουσικά σχήματα σουίνγκ:
Diminuita Le Petit Big Band, Γιώργης Χριστοδούλου, Xenia Gargali & Plastelini MusikLab, Swing Shoes & Sugah Spank, Vanila Swing, Ilias & the Notorious Troupe, Trio Tapi

Τα έσοδα της εκδήλωσης αλλά και οι εισπράξεις από τα μπαζάρ με προϊόντα του Χαμόγελου του Παιδιού και των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, το οποία θα φιλοξενηθούν στο Μέγαρο Μουσικής έξω από την Αίθουσα Banquet, θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στους παραπάνω φιλανθρωπικούς oργανισμούς.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b