MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Happy Valey με… έγκλημα και αγωνία

Μια νέα συναρπαστική σειρά έκανε πρεμιέρα αυτό το μήνα στον ΟΤΕ ΤV. Από τις 5 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα στις 22.00 το “Happy Valey” προβάλλεται στο κανάλι ΟΤΕ CINEMA 4HD.

Monopoli Team

H Catherine Cawood (Sarah Lancashire) είναι αστυνομικός σε μια μικρή πόλη όπου μεθυσμένοι, ναρκομανείς και εφηβικές εγκυμοσύνες αποτελούν τρόπο ζωής. Ο κόσμος της έρχεται ανάποδα όταν ο άνθρωπος που θεωρεί υπεύθυνο για το θάνατο της κόρης της με το όνομα Tommy Lee Royce (James Norton) απελευθερώνεται από τη φυλακή. Εν τω μεταξύ ένας φιλήσυχος λογιστής, ο Kevin Weatherill (Steve Pemberton), αισθάνεται υποτιμημένος και κακοπληρωμένος στην εργασία του. Απελπισμένος, για να δώσει στις κόρες του μια αξιοπρεπή εκπαίδευση, ζητά για μια αύξηση μισθού, ώστε να μπορεί να τις στείλει σε ιδιωτικό σχολείο. Αλλά όταν το πλούσιο αφεντικό του, Nevison (George Costigan) αρνείται, ζητά τη βοήθεια του τοπικού εμπόρου ναρκωτικών Ashley (Joe Armstrong) για να απαγάγει την κόρη του Nevison και να την κρατήσει για λύτρα. Τα πράγματα παίρνουν γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις, όταν ο Ashley περιλαμβάνει τον Tommy Lee στο σχέδιο. Πόσο μακριά θα φτάσουν για να πάρουν αυτό που θέλουν πραγματικά;

happyvaley5916

Στα 61α τηλεοπτικά βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (BAFTA) το Happy Valley πήρε το βραβείο καλύτερης Δραματικής Σειράς (2015). Επιπλέον, η Sarah Lanchasire και ο James Norton ήταν υποψήφιοι για βραβείο πρωταγωνιστικού και δεύτερου ρόλου αντίστοιχα. Ο Norton είχε καταφέρει να κερδίσει αυτόν τον τίτλο, ένα χρόνο πριν στα Crime Thriller Awards. 

happyvaley25916

Σκηνοθεσία: Euros Lyn, Tim Fywell, Neasa Hardiman
Σενάριο: Sally Wainwright
Εκτός από τους προαναφερθέντες ηθοποιούς παίζουν ακόμα: Siobhan Finneran (The Selfish Giant, Rita Sue And Bob Too), Charlie Murphy (’71, Philomena)

Extra Trivia: Το σόου γράφτηκε ειδικά για τη Sarah Lancashire, η οποία πρωταγωνιστούσε στο Last Tango in Halifax της σεναριογράφου Sally Wainwright. Η Wainwright εντυπωσιάστηκε τόσο από την ερμηνεία της Lancashire, ωστε να επινοήσει το Happy Valley για χάρη της Lancashire.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b