Δεύτερη συναυλία για τον Sivert Hoyem στο Ηρώδειο
Με δεδομένη την sold out συναυλία της 29 Σεπτεμβρίου και την τεράστια ζήτηση για περισσότερα εισιτήρια, ο Sivert Hoyem θα παραχωρήσει και δεύτερη συναυλία στις 2 Οκτωβρίου 2016 στο Ηρώδειο.
Monopoli Team
05.09.2016
A
A
Το πολυάριθμο και ολοένα αυξανόμενο κοινό του Νορβηγού καλλιτέχνη, ανταποκρίθηκε θερμά, με αποτέλεσμα η παράσταση αυτή, ένα μήνα πριν την πραγματοποίησή της, να θεωρηθεί sold out, με τα εισιτήρια να «εξαφανίζονται» σε χρόνο ρεκόρ. Όταν το ελληνικό κοινό αγαπά, αγαπά με πάθος και η περίπτωση του Hoyem είναι η πιο μεγάλη απόδειξη.
Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία της Κυριακής 2 Οκτωβρίου από τα εκδοτήρια του Ticket House και ηλεκτρονικά από την ww.ticketpro.gr ξεκινά την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Πού θα φάμε την Παραμονή Χριστουγέννων;
Wake Up Dead Man: Το πιο σκοτεινό Knives Out αξίζει την προσοχή σας
Family Weekend: 10+1 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Home Cinema: Οι ταινίες που θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 20-21 Δεκεμβρίου
Free City: Οι προτάσεις μας για να διασκεδάσεις δωρεάν το ΣΚ στην Αθήνα
Όσα θα δούμε αυτά τα Χριστούγεννα στον Σταυρό του Νότου
Αυτοκρατορική Βιέννη και βιεννέζικα βαλς από τη Vienna Schoenbrunn Palace Orchestra στο Βελλίδειο
Το STEGI.RADIO έχει πλέον το δικό του app
«Θέατρο ξανά, μαζί, παντού» με το ΚΘΒΕ και τις γιορτές: Το εορταστικό πρόγραμμα παραστάσεων