MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Η Τάνια Τσανακλίδου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού

Τη μουσική παράσταση Μείναν τα τραγούδια μόνα με τραγούδια από το θέατρο παρουσιάζει στις 5 Σεπτεμβρίου σε μια μοναδική βραδιά στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού η Τάνια Τσανακλίδου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου.

Monopoli Team

Στην παράσταση στο Ηρώδειο η αγαπημένη ερμηνεύτρια του ελληνικού τραγουδιού με τη συμβολή των εκλεκτών συνεργατών της συνδυάζει τις δύο μεγάλες της αγάπες, καθώς θα ερμηνεύσει μόνο τραγούδια που γράφθηκαν αποκλειστικά για το θέατρο. Η σχέση της με το θέατρο, παρότι λιγότερο γνωστή στο ευρύ κοινό, είναι το ίδιο έντονη και διαρκής όσο με το τραγούδι. Η καλλιτέχνης συνεχίζει τη μουσική παράσταση στο Ηρώδειο, έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία των συναυλιών της στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.

tsanaklidou FAE 2016 1

Όπως λέει η ίδια η Τάνια Τσανακλίδου: «Αυτό που κάνει μια θεατρική παράσταση μοναδική, πέραν της καλλιτεχνικής της αξίας, είναι το γεγονός ότι δεν καταγράφεται, παρά μονάχα στο νου και την καρδιά μας. Κι έπειτα η μνήμη κάνει τις επιλογές της. Μπερδεύει πρόσωπα και ρόλους, γεμίζει τις σιωπές με προσωπικές ιστορίες. Ξεχνάμε πώς ακριβώς ήταν η πλοκή, γεμίζουν σκιές οι εικόνες. Ο χρόνος έχει παγώσει. Στιγμές μονάχα και εικόνες γεμάτες σκιές σε παλιές φωτογραφίες.
Και ξαφνικά, ακούς ένα τραγούδι από εκείνη την παράσταση, που αμυδρά θυμάσαι, και να την η Μελίνα ολοζώντανη, να ανεβαίνει την σκάλα απ’ το Υπόγειο στο φεγγάρι! Ξαναγυρνούν οι ηθοποιοί στους ρόλους τους και ξαναστήνεται η σκηνή. Μόνα τους, ολομόναχα τα τραγούδια, όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα ζωντανεύουν πρόσωπα μυθικά και ιστορίες, που ένα βράδυ κάτω απ’ τ’ άστρα εξομολογήθηκαν οι άνθρωποι στους θεούς τους».

Παίζουν: Τάκης Φαραζής, Γιάννης Παπαζαχαριάκης, Παναγιώτης Τσεβάς, Παρασκευάς Κίτσος, Τάσος Μισυρλής

Ενορχήστρωση: Γιάννης Παπαζαχαριάκης
Σχεδιασμός – επιμέλεια ήχου: Παναγιώτης Πετρονικολός
Σχεδιασμός – επιμέλεια φωτισμού: Περικλής Μαθιέλλης

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων
Διακεκριμένη ζώνη: 35 ευρώ, Α’ Ζώνη: 30 ευρώ, Β’ Ζώνη: 25 ευρώ, Γ’ Ζώνη: 20 ευρώ
Άνω Διάζωμα: 10 ευρώ + 5 ευρώ φοιτητικό, ΑΜΕΑ, ανεργίας

Έναρξη προπώλησης: 5 Αυγούστου 2016

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Μουσικά Νέα
Ο Χρόνος Μακριά Σου: Νέος δίσκος από τον Lumiere και τη Χριστίνα Σαμαρά
Μουσικά Νέα
Η VASSIŁINA κυκλοφορεί το πιο προσωπικό και “i.par.ksia.ko.” album
Εκδηλώσεις
Συναυλία αλληλεγγύης για τον λαό της Κούβας στο Πάρκο Ελευθερίας
Μουσικά Νέα
Η Rosalía μέσα από το βλέμμα του Παπαϊωάννου
Μουσικά Νέα
Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ανακοίνωσε την καθιερωμένη καλοκαιρινή συναυλία του στο Θέατρο Βράχων
Cine News
4ο KINO Athens: Εγκαινιάζει το KINO Music με την προβολή 8 μουσικών ντοκιμαντέρ στο Newman Cinema
Μουσικά Νέα
Borderline Festival 2026: Το μακροβιότερο φεστιβάλ της Στέγης επιστρέφει στο Onassis Ready
Μουσικά Νέα
HELL και MRI: Δύο τραγούδια μάς δίνουν μία πρώτη γεύση από τον δίσκο της Irene Skylakaki
Μουσικά Νέα
Φεστιβάλ Μουσικής Χάλκης: Στις 10 κορυφαίες «πρακτικές πολιτιστικής κληρονομιάς» του European Heritage Hub
Μουσικά Νέα
Το «Ασορτί» της Daphne Lawrence είναι το τραγούδι που θα βάλεις στο repeat
Cine News
Universal Pictures: Ετοιμάζει βιογραφική ταινία για τους Bon Jovi
Εκδηλώσεις
Όσα θα δούμε μέχρι τον Ιούνιο στο Μέγαρο Μουσικής