MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ο επιχειρηματίας και ζωγράφος Βασίλης Θεοχαράκης στις “Κορυφές” του OTE HISTORY

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης συναντά σπουδαίες προσωπικότητες από την ελληνική επιστημονική, επιχειρηματική και καλλιτεχνική κοινότητα στην εκπομπή “Κορυφές” του OTE HISTORY. Την Τρίτη 16 Αυγούστου, συνoμιλεί με τον επιχειρηματία και ζωγράφο, Βασίλη Θεοχαράκη.

Monopoli Team

Στη νέα πρωτότυπη τηλεοπτική παραγωγή του ΟΤΕ ΤV, την εκπομπή “Κορυφές”, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης συνομιλεί, σε μία σειρά συνεντεύξεων ελεύθερης θεματολογίας, με κορυφαίους στο αντικείμενό τους και διεθνώς αναγνωρισμένους Έλληνες.

thocharakis54353

Την Τρίτη 16 Αυγούστου, η εκπομπή φιλοξενεί τον επιχειρηματία και ζωγράφο, Βασίλη Θεοχαράκη. Ο κος Θεοχαράκης, είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Εταιρειών Θεοχαράκη. Επρόκειτο για οικογενειακή επιχείρηση, αλλά σύντομα υπό την ηγεσία και τη διοίκηση του οι εταιρείες αναπτύχηθηκαν και ιδρύθηκαν νέες. Οι εταιρείες Θεοχαράκη περιλαμβάνουν διάφορες βιομηχανικές και εμπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς. Η προσωπικότητα του κυρίου Θεοχαράκη όμως εκτείνεται κι άλλο. Παράλληλα με τις σπουδές του στο Πανεπιστημίο Αθηνών (είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής), παρακολούθησε μαθήματα ζωγραφικής στο ατελιέ του γνωστού ζωγράφου Σπύρου Παπαλουκά, κατάφερε να γίνει ο ίδιος ζωγράφος και να παρουσιάσει τα έργα του για πρώτη φορά το 1957 στο Διεθνές Φεστιβάλ Νέων στη Μόσχα, καθώς και στην 5η Πανελλήνια Ζωγραφική Έκθεση στο Ζάππειο. Από τότε έχει παρουσιάσει έργα σε πολυάριθμες ομαδικές εκθέσεις καθώς έχει πραγματοποιήσει και δεκατέσσερις ατομικές. 

theocharakis63246

Επιχειρηματίας και ζωγράφος. Δύο ιδιότητες που φαινομενικά δε συμβαδίζουν. Πως ο ίδιος τα καταφέρνει; Παλιότερα είχε δηλώσει: «Τη στιγμή που μπαίνω στο ατελιέ μου ξεχνάω ότι είμαι επιχειρηματίας. Όταν, όμως εργάζομαι ως επιχειρηματίας, πάντα φαντάζομαι τη ζωγραφική και με συντροφεύει ολόκληρη τη μέρα». Ο πατέρας του, αρχικά δεν ήθελε ο γιος του να γίνει ζωγράφος. Όταν όμως είδε την απήχηση που είχαν τα έργα του γιου του, δεν έκρυψε τη χαρά και την υπερηφάνεια του. Ο κος Θεοχαράκης έχει ιδρύσει μαζί με τη σύζυγό του, Μαρίνα, το “Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών και Μουσικής Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη”, με σκοπό να συμβάλλουν στον κόσμο της τέχνης, όχι μόνο με τη μεμονωμένη ενεργό συμμετοχή τους αλλά με ένα πιο συλλογικό τρόπο. 

Τα επεισόδια, διάρκειας 50 λεπτών, προβάλλονται κάθε Τρίτη βράδυ στις 22.00 και σε 2η προβολή το Σάββατο στις 19.00.">

Οι «Κορυφές» αποτελούν το πρώτο κομμάτι ενός πλούσιου κύκλου εκπομπών και σειρών ντοκιμαντέρ παραγωγής του ΟΤΕ TV, πάντα με σημείο αναφοράς την Ελλάδα, που θα φέρει μέσα στο επόμενο διάστημα το κανάλι OTE HISTORY.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b