MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Κάθε Τρίτη του Αυγούστου Ραντεβού στην Άγρια Δύση με τον OTE TV!

Οι συνδρομητές του OTE TV θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία σειρά από αγαπημένα Western, κάθε Τρίτη του Αυγούστου στις 22.00 στο OTE CINEMA 2.

Monopoli Team

Τρίτη 2 Αυγούστου – Vera Cruz (1954)

veracruz28.7

Κατά τη διάρκεια της Μεξικανικής επανάστασης το 1866, δυο κατ’ανάγκη φίλοι κυνηγούν ένα φορτίο χρυσού, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας. Η Vera Cruz είναι άλλη μία συνεργασία του σκηνοθέτη Robert Aldrich με τον Burt Lanchaster (From Here ti Eternity, Atlantic City) σε ρόλο πρωταγωνιστή αλλά και παραγωγού. Συμπρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με δύο Όσκαρ για τις ερμηνείες του στις ταινίες High Noon και Sergeant York, Gary Cooper.

 

Τρίτη 9 Αυγούστου – The Unforgiven (1960)

unforgiven28.7

Μια οικογένεια γελαδάρηδων έρχεται αντιμέτωπη με έναν γέρο παρείσακτο που προσπαθεί να πάρει εκδίκηση για κάτι που έγινε στο παρελθόν, κάτι για το οποίο μόνο η μάνα της οικογένειας γνωρίζει. Σκηνοθετημένη από τον έμπειρο στο είδος του John Huston. Πρωταγωνιστούν οι Burt Lancaster (From Here ti Eternity, Atlantic City), Audrey Hepburn (Breakfast at Tiffany’s, My Fair Lady), Audie Murphy (To Hell and Back, Whispering Smith)

Τρίτη 16 Αυγούστου – A Fistful of Dollars (1964)

afistfullofdollars2872

Ένας περιπλανώμενος πιστολέρο προσφέρει τις υπηρεσίες του σε δύο αντίπαλες συμμορίες, σε μία πόλη διχασμένη από την απληστία, την περηφάνια και την εκδικητικότητα. Μία από τις τρεις συνεργασίες του σκηνοθέτη Sergio Leone και πρωταγωνιστή Clint Eastwood, που θα προβληθούν τον Αύγουστο στον OTE, που αποδεικνύουν ότι το δίδυμο αυτό αποδίδει. Μαζί με τον Eastwood πρωταγωνιστούν οι Gian Maria Volontè (For a few Dollars More, Investigation of a Citizen Beyond Suspicion), Marianne Koch (The Devil’s General).

Τρίτη 23 Αυγούστου – For a Few Dollars More (1965)

forafewdollarsmore28.7.16

Δύο κυνηγοί επικηρυγμένων με τις ίδιες προθέσεις, συνεργάζονται για να εντοπίσουν έναν εγκληματία. Σκηνοθετημένο από τον Sergio Leone. Με τον αγαπημένο Clint Eastwood και τους Lee Van Cleef (The Good, the Bad and the Ugly, High Noon), Gian Maria Volontè (A Fistful of Dollars, Investigation of a Citizen Beyond Suspicion).

Τρίτη 30 Αυγούστου – The Good, the Bad and The Ugly (1966)

thegoodthebadandtheugly287

Τρεις τυχοδιώκτες που ενώνονται για να κυνηγήσουν έναν κρυμμένο θησαυρό, θα βρεθούν τελικά αντιμέτωποι ο ένας με τον άλλο. Ένα από τα πιο διάσημα και αγαπημένα western, το οποίο βρίσκεται στην ένατη θέση των καλύτερων ταινιών του IMDB, όπως βαθμολογήθηκαν από το κοινό. Με την πετυχημένη συνταγή Sergio Leone – Clint Eastwood – Lee Van Cleef και τον συμπρωταγωνιστή των δύο τελευταίων, Eli Wallach (Ο Νονός: 3ο μέρος, The Holiday).

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b