MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Συναρπαστικές βιογραφικές ταινίες προσωπικοτήτων που άφησαν εποχή

Ένα μοναδικό αφιέρωμα που θα ενθουσιάσει τους σινεφίλ προγραμματίζει τον Ιούλιο ο ΟΤΕ TV. Κάθε Πέμπτη οι συνδρομητές του OTE TV έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δύο ξεχωριστές βιογραφικές ταινίες στο OTE CINEMA 2.

Monopoli Team
Πέμπτη 21 Ιουλίου

20.00 – Ali (2001)
ali 14.7.16

Η βιογραφία του θρυλικού πυγμάχου Μοχάμεντ Άλι -τον οποίο υποδύεται ο Will Smith, (I Am Legend, Men in Black) σε μία υποψήφια για όσκαρ ερμηνεία– εστιασμένη στους θριάμβους του αθλητή αλλά και στα αντιφατικά στοιχεία του μεταξύ των ετών 1964 και 1974. Συμπρωταγωνιστούν οι Jamie Foxx (Django Unchained, Collateral) και Jon Voight (Mission Impossible, Heat). Σε σκηνοθεσία Michael Mann. 

22.00 – Diana (2013)
DIANA

Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων χρόνων της ζωής της, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα συνάπτει μία κρυφή ερωτική σχέση με τον Πακιστανό καρδιοχειρούργο Χασνάτ Καν. 
Την Πριγκίπισσα υποδύεται η Naomi Watts (Mulholand Dr., The Ring). Συμπρωταγωνιστούν οι Naveen Andrews (Lost, The English Patient), Cas Anvar (Source Code, Room). Σε σκηνοθεσία Oliver Hirschbiegel.

Πέμπτη 28 Ιουλίου

20.00 – The Last Emperor (1987)
thelastemperor 14.7.16

Η συγκλονιστική ιστορία του τελευταίου Αυτοκράτορα της Κίνας, σε μία ταινία που βραβεύτηκε με 9 Όσκαρ.
Πρωταγωνιστούν οι John Lone (Rush Hour 2, War), Joan Chen (On Deadly Ground), Peter O’Toole (Lawrence of Arabia, The Lion in Winter). Σε σκηνοθεσία Bernardo Bertolucci. 

22.00 – Unbroken (2014)
unbroken14.7.16

Σε μία εξαιρετική σκηνοθετική δημιουργία της Angelina Jolie και γραμμένη από τους αδερφούς Κοέν, η –υποψήφια για 3 Όσκαρ- ταινία περιγράφει την ιστορία του Λουί Ζαμπερίνι, ενός Ολυμπιονίκη δρομέα στα χρόνια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Μετά από ένα αεροπορικό δυστύχημα, ο Ζαμπερίνι θα αναγκαστεί να περάσει 47 ημέρες σε μία σχεδία στη μέση της θάλασσας μαζί με άλλους δύο επιζώντες, πρωτού φυλακιστεί από το ναυτικό της Ιαπωνίας και σταλθεί σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης. 
Πρωταγωνιστούν οι Jack O’Connell (’71, Starred Up), Miyavi (Oresama), Domhnall Gleeson (Ex Machina, The Revenant).

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b