
A
A
Θα ακουστούν τραγούδια γνωστών Ελλήνων δημιουργών όπως και τραγούδια του ίδιου του συνθέτη Θοδωρή Ξυδιά από τις δισκογραφικές του δουλειές “Αφενός – Αφετέρου”, “Επί πτυχίω”, “Χωρίς παρέα” και“Ελλάδα, γειτονιά μου”. Επίσης θα ακουστούν τραγούδια σε ποίηση του Αντώνη Σαμαράκη και της Αγγελικής Σιδηρά που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο άμεσο μέλλον.
Βασικοί ερμηνευτές των δύο αυτών μουσικών παραστάσεων θα είναι η Φωτεινή Σαββατιανού, η Κατερίνα Κουρεντζή και ο Γιάννης Λάρδης.
Μαζί τους οι μουσικοί Θανάσης Βασιλάς στο μπουζούκι, Θοδωρής Μπρουτζάκης στο ακορντεόν και στα πλήκτρα, Νίκος Ασημάκης στην κιθάρα και ο συνθέτης Θοδωρής Ξυδιάς στο πιάνο.

A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Hot or Not #171: Όλα όσα μας άρεσαν (ή μας χάλασαν) αυτή την εβδομάδα
Καλοκαιρινοί έρωτες στη μεγάλη οθόνη: 10 ταινίες για να (ξανα)ερωτευτείτε
Σε αυτές τις αθηναϊκές αυλές και κήπους θα ξεχάσεις ότι είσαι στην πόλη
Home Cinema: Ποιες ταινίες θα δούμε αυτό το ΣΚ στην τηλεόραση
Family Weekend: 10 προτάσεις δημιουργικής διασκέδασης με τα παιδιά
Θέατρο, συναυλίες, εκθέσεις: Η ατζέντα του Σαββατοκύριακου 14-15 Ιουνίου
Free City: Τι κάνουμε δωρεάν στην Αθήνα αυτό το ΣΚ (14-15/06)
3+1 προορισμοί στη Στερεά Ελλάδα για οικογενειακές διακοπές
Πάμε Πειραιά! – Πάμε Δημοτικό; Το φεστιβάλ τέχνης, σκέψης και δημιουργίας του ΔΘΠ επιστρέφει με δωρεάν είσοδο
Τι κάνει ο Γουίλεμ Νταφόε σε μια ταβέρνα στην Αθήνα; Πρωταγωνιστεί στο νέο βίντεο κλιπ των ΓΑΜΜΑΓΑΜΜΑ