Η μουσική δυναμώνει τη “Φλόγα” για παιδιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Η αγάπη είναι το κίνητρο, τα παιδιά η αφορμή και η μουσική το ωραιότερο ενωτικό μέσο, γι’ αυτό οι δύο μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας διοργανώνουν δύο μεγάλα πάρτι για καλό σκοπό, για τα παιδιά της “Φλόγας”.

A
A
Για πρώτη φορά φέτος το πάρτι-θεσμός για τον Σύλλογο Γονέων-Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια θα πραγματοποιηθεί δύο βραδιές – σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Για τα παιδιά που έχουν ανάγκη την έμπρακτη αγάπη μας.
Ακριβώς γι’ αυτόν τον ιερό σκοπό, 65 DJs ενώνουν τις δυνάμεις τους, στις 20 Μαρτίου και ώρα 19.00 στο club Division στην Θεσσαλονίκη και στις 27 Μαρτίου στο Tramp, στο Γκάζι, από τις 15.00 το μεσημέρι.
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στη “Φλόγα”. Γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου και το αξίζουν περισσότερο από κανέναν άλλο.
Είσοδος: 7€ με ποτό
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Φεστιβάλ Ποίησης της Μεσογείου στην Αθήνα, με Λόρκα και Ελύτη
“Ο Γιώργος του Κέδρου”: Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ για ελεύθερη προβολή online
Musical Theatre School: Η νέα εποχή στην εκπαίδευση του μιούζικαλ στην Ελλάδα
Γιώργος Κεβρεκίδης: Ο Έλληνας καλλιτέχνης προσκεκλημένος της Salt Research Instanbul
Ο Κύριος Βρομύλος στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Τέχνης
Η Ήμερη του Φ. Ντοστογιέφσκι στο Θέατρο Σφενδόνη
«Ηλιοτρόπια στο Σκοτάδι και στο Φως»: Μια έκθεση για την επαναπρόσληψη των αισθήσεων στο Μουσείο Αγγελική Χατζημιχάλη
Η Ταράτσα του Φοίβου: Φινάλε τον Οκτώβριο με καλεσμένους – έκπληξη
COSMOTE TV: Νέα τηλεοπτική σεζόν με blockbusters, all-star cast σειρές και το πολυαναμενόμενο «Ριφιφί»
Ο θάνατος του Ιβάν Ιλίτς, με την Όλια Λαζαρίδου ξανά στην Οικία Ιλίτς