MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΙΟΥΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για τα θεατρικά βραβεία Χορν

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Για 16η χρονιά φέτος ένας νέος ηθοποιός θα λάβει το τιμητικό βραβείο «Δημήτρης Χορν».

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016, στις 8 το βράδυ, στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» (Αμερικής 10).

Το επαμειβόμενο Βραβείο «Δημήτρης Χορν» είναι ο σταυρός που φορούσε ο ηθοποιός, ο οποίος περνάει κάθε χρόνο από τον έναν βραβευμένο στον άλλο συνοδευόμενος από περγαμηνή.

Το βραβείο είναι ετήσιο, επαμειβόμενο και απονέμεται για την καλύτερη ερμηνεία νέου άντρα ηθοποιού κατά την περασμένη θεατρική περίοδο. Το θεσμοθέτησε ο Σταμάτης Φασουλής και το χρηματοδοτεί ο Γιάννης Χορν.

Οι τέσσερις υποψήφιοι για το «Βραβείο Δημήτρης Χορν» για τη σαιζόν 2014-2015 (Φθινόπωρο 2014-Καλοκαίρι 2015), με αλφαβητική σειρά, είναι οι ακόλουθοι:

Κωνσταντίνος Ασπιώτης για το ρόλο του Φρανκ-ν-Φέρτερ (Frank ‘n’ Furter) στο μιούζικαλ του Richard o’ Brien «Rocky Horror Show» , σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρήγου (Rex).
aspiotis


Κωνσταντίνος Γώγουλος
για: το ρόλο του Φρανκ Χάντερ στην «Εκδοχή του Μπράουνινγκ» του Τέρενς Ράττιγκαν, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη (Εμπορικόν). Και το ρόλο του Τζιμ Ο΄Κόνορ στον «Γυάλινο Κόσμο» του Τεννεσσή Ουίλλιαμς, σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη (Εμπορικόν)
konstantinos gogoulos


Αργύρης Πανταζάρας
για την ερμηνεία του: στον μονόλογο «ΑΩ» σε διασκευή και σκηνοθεσία δική του (Θέατρο της Οδού Κυκλάδων –Λευτέρης Βογιατζής). Και για το ρόλο του Τρελλού στο έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Βασιλιάς Ληρ», σε σκηνοθεσία Τομάζ Παντούρ (Πειραιώς 260).
pantazaras


Γιώργος Παπαγεωργίου
για το ρόλο του Babe (Μπέμπης) στο έργο του Τζεζ Μπάτεργουορθ «Mojo», σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου (Πόρτα).
papageorgiou 2

Την εκδήλωση της απονομής θα χαιρετήσει ο Σταμάτης Φασουλής. Στο θεσμό του Βραβείου θα αναφερθεί ο πρόεδρος της επιτροπής, Κώστας Γεωργουσόπουλος (μέλη της επιτροπής είναι ο Σταμάτης Φασουλής, η Ξένια Καλογεροπούλου, η Λυδία Κονιόρδου και η δημοσιογράφος Αντιγόνη Καράλη).

Ο περυσινός νικητής του «Βραβείου Δημήτρης Χορν», Μιχάλης Σαράντης, θα παραδώσει το χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν που είχε λάβει κατά την περυσινή βράβευσή του, στον φετινό βραβευθέντα.

Τη συνολικότερη οργάνωση έχουν επιμεληθεί ο Σταμάτης Φασουλής και ο Θεοδόσης Ισαακίδης. Τη βραδιά επιμελείται σκηνοθετικά ο Γιώργος Λύρας. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Art & Culture
Mothers: Η μητρική κραυγή ενάντια στον πόλεμο ακούγεται στην Επίδαυρο
Θεατρικά Νέα
«Η Παναγία των Παρισίων», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη ξανά στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Θεατρικά Νέα
«Άννα Καρένινα»: Tον Νοέμβριο στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
Θεατρικά Νέα
O Αλέξανδρος Ρήγας σκηνοθετεί τη Χρύσα Ρώπα στο Θέατρο Γκλόρια
Θεατρικά Νέα
Φεστιβάλ Αθηνών: Ακυρώνεται η παράσταση «Βάκχες» της Λένας Κιτσοπούλου
Θεατρικά Νέα
Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης, του Άκη Δήμου από τον Οκτώβριο στο νέο Θέατρο ΦΙΛΙΠ
Art & Culture
Για πρώτη φορά, η Επίδαυρος προσβάσιμη σε όλους τους θεατές
Θεατρικά Νέα
Ρόσμερσχολμ: Ο Γιάννης Χουβαρδάς επιστρέφει τη νέα σεζόν στο Θέατρο Τέχνης με Ίψεν
Θεατρικά Νέα
Εκάβη – Στη Σκιά της Πολιτείας: Θριαμβευτική υποδοχή στο Ηρώδειο για την παράσταση του Στάθη Λιβαθινού
Art & Culture
Το θέατρο της Δευτέρας: «ΠΟΥΣΤΑΡΑ»
Θεατρικά Νέα
Ο Πίνακας: Το ανατρεπτικό έργο του Ernesto Caballero τον Οκτώβριο στο Θέατρο Ψυρρή
Θεατρικά Νέα
Ιφιγένεια η εν Αυλίδι, σε σκηνοθεσία Σάββα Στρούμπου σε καλοκαιρινή περιοδεία