MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μια χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση μόδας!

Πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε στο atelier της Ελένης Σκαρώνη όπου πραγματοποιηθήκε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση μόδας για όσους αγαπούν τα γκλίτερ και τα στρας!

author-image Πένυ Νικολάου

Η Ελένη είναι ένα κορίτσι που αν και αρκετά μικρή σε ηλικία- έχει πραγματοποιήσει όλους τους μέχρι τώρα στόχους της. Συγεκριμένα έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς και fashion weeks ενώ τώρα διαθέτει atelier όπου σχεδιάζει τη δική της σειρά ρούχων. Μάλιστα, περιμένουμε σύντομα τη νέα της συλλογή που θα περιλαμβάνει ρούχα για την καλοκαιρινή και χειμερινή σεζόν τα οποία εκφράζουν την ίδια.

ellen skaroni

Ένα φρέσκο πρόσωπο, γεμάτο ζωντάνια και φαντασία, εδώ και λίγα χρόνια, ασχολείται με τη μόδα σε καθημερινή βάση. Έτσι, πριν λίγες μέρες διοργάνωσε με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων μια εκδήλωση στο atelier της για φίλους και γνωστούς!

ellen skaroni2

Το concept της εκδήλωσης ήταν το “Do It Yourself ” καθώς αγοράζοντας ένα φουτεράκι με τα αρχικά της Ελένης εκείνη σε βοηθούσε να το μεταποιήσεις δημιουργώντας ένα stylish φούτερ μόνο για σένα! Προτιμώντας λοιπόν, το girly look συχνά επιχειρεί να μετατρέψει ακόμα και τα πιο απλά και casual κομμάτια σε formal και haute couture δημιουργίες.

ellen skaroni3

Διεύθυνση ατελιέ : Πλ. Καρύτση 6, 2ος όροφος, Αθήνα (Είσοδος δίπλα από το θέατρο Μουσούρη)
Τηλ. Επικοινωνίας: 6972585922
Facebook Page: Ellen Skaroni

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b