MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
02
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Μια χριστουγεννιάτικη συγκέντρωση μόδας!

Πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε στο atelier της Ελένης Σκαρώνη όπου πραγματοποιηθήκε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση μόδας για όσους αγαπούν τα γκλίτερ και τα στρας!

author-image Πένυ Νικολάου

Η Ελένη είναι ένα κορίτσι που αν και αρκετά μικρή σε ηλικία- έχει πραγματοποιήσει όλους τους μέχρι τώρα στόχους της. Συγεκριμένα έχει σπουδάσει σχέδιο μόδας και έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς και fashion weeks ενώ τώρα διαθέτει atelier όπου σχεδιάζει τη δική της σειρά ρούχων. Μάλιστα, περιμένουμε σύντομα τη νέα της συλλογή που θα περιλαμβάνει ρούχα για την καλοκαιρινή και χειμερινή σεζόν τα οποία εκφράζουν την ίδια.

ellen skaroni

Ένα φρέσκο πρόσωπο, γεμάτο ζωντάνια και φαντασία, εδώ και λίγα χρόνια, ασχολείται με τη μόδα σε καθημερινή βάση. Έτσι, πριν λίγες μέρες διοργάνωσε με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων μια εκδήλωση στο atelier της για φίλους και γνωστούς!

ellen skaroni2

Το concept της εκδήλωσης ήταν το “Do It Yourself ” καθώς αγοράζοντας ένα φουτεράκι με τα αρχικά της Ελένης εκείνη σε βοηθούσε να το μεταποιήσεις δημιουργώντας ένα stylish φούτερ μόνο για σένα! Προτιμώντας λοιπόν, το girly look συχνά επιχειρεί να μετατρέψει ακόμα και τα πιο απλά και casual κομμάτια σε formal και haute couture δημιουργίες.

ellen skaroni3

Διεύθυνση ατελιέ : Πλ. Καρύτση 6, 2ος όροφος, Αθήνα (Είσοδος δίπλα από το θέατρο Μουσούρη)
Τηλ. Επικοινωνίας: 6972585922
Facebook Page: Ellen Skaroni

Περισσότερα από Αγορές
Σχετικά Θέματα
Αγορές
Τα νέα Swatch Essentials είναι εδώ – Ρολόγια για κάθε look και διάθεση
Αγορές
Καύσωνας και θερινές εκπτώσεις: Πτώση πωλήσεων και «στροφή» στις online αγορές
Αγορές
Αλλατίνη Soft Kings Protein: Nέα απόλαυση με 20% πρωτεΐνη
Αγορές
Live the LAMDA MALLS Summer Experience – Με μοναδικές εκπτώσεις και ξεχωριστές εμπειρίες για όλους
Αγορές
Ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις – Ποια Κυριακή θα είναι ανοιχτά
The Art of Life
Η νέα συλλογή της therinós resort wear είναι μια ωδή στην άνεση και την υψηλή αισθητική
Αγορές
SEVEN7EEN: Η νέα αρωματική σειρά Fizzy Lily αναδεικνύει την πιο μαγευτική πλευρά της θηλυκότητας
Αγορές
Αυτό το καλοκαίρι θα φοράμε όσα νιώθουμε
Αγορές
Έντονα φρύδια και βλέμμα που μαγνητίζει με το νέο Syoss Brow Tint
Αγορές
#ΣεΑκούμε: Η Always® λανσάρει την νέα Always Ultra σερβιέτα – όπως την ζήτησαν οι γυναίκες
Αγορές
Η εμβληματική σειρά Sun Beauty της Lancaster επανασυστήνεται
Αγορές
The Meet Market #SummerEdition στο Ζάππειο