MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Downton Abbey: bonus εορταστικό επεισόδιο αποκλειστικά στον ΟΤΕ TV

Το φετινό εορταστικό επεισόδιο του «Downton Abbey» θα προβληθεί στη Μ. Βρετανία την ημέρα των Χριστουγέννων, και στην Ελλάδα μια μέρα μετά αποκλειστικά στο ΟΤΕ CΙΝΕΜΑ 4HD στις 22.00, σηματοδοτώντας το μεγάλο φινάλε μίας από τις ωραιότερες βρετανικές σειρές των τελευταίων χρόνων.

Monopoli Team

Η σειρά, δημιούργημα του Βρετανού Τζούλιαν Φέλοους, γνώρισε παγκόσμια επιτυχία και προβλήθηκε σε εκατό χώρες ενώ έχει βραβευθεί κατ’ επανάληψη με βραβεία Emmy, Golden Globes και Bafta. Σχεδόν εννέα εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν στη Βρετανία το τελευταίο επεισόδιο του έκτου – και τελευταίου – κύκλου της επιτυχημένης σειράς, αλλά οι πρωταγωνιστές του θα επιστρέψουν τα Χριστούγεννα στη μικρή οθόνη για ένα «εορταστικό» finale επεισόδιο.

Εννέα εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν στη Μ. Βρετανία το τελευταίο επεισόδιο του 6ου – και τελευταίου – κύκλου αλλά οι πρωταγωνιστές του θα επιστρέψουν τα Χριστούγεννα στη μικρή οθόνη για ένα «εορταστικό» finale επεισόδιο.

Downton Abbey Season 6 Release Date

Ο Πύργος του Ντάουντον θα είναι δηλαδή για τελευταία φορά στολισμένος φέτος τα Χριστούγεννα και ό,τι συμβεί κάτω από τη σκιά του τεράστιου χριστουγεννιάτικου δέντρου θα είναι μια κομβική στιγμή για την οικογένεια των Κρόουλι και του υπηρετικού προσωπικού της. «Είμαι σίγουρος ότι δεν έχουμε δει ακόμα την τελευταία έκπληξη» προειδοποιεί ο Lord Grantham και μας κάνει να έχουμε έναν ακόμα λόγο να περιμένουμε τα φετινά Χριστούγεννα με ανυπομονησία.

Συνοπτικά, βρισκόμαστε μεταξύ 31 Ιουλίου και 25 Δεκεμβρίου 1925: η Mary προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την αδελφή της, αλλά το μυστικό της Edith συνεχίζει να αποτελεί απειλή, ακόμη κι αν πιστεύει ότι δεν υπάρχει πλέον τίποτα να χάσει. Καθώς ο Henry εξοικειώνεται με το ρόλο του συζύγου και του πατριού, τα σημάδια που άφησε ο τραγικός θάνατος του Τσάρλυ αργούν να επουλωθούν πλήρως, ενώ ο Carson παλεύει να συμβιβαστεί με τις εξελίξεις που αποδεικνύουν ότι ακόμη και αυτός δεν είναι δυνατό να μένει ανεπηρέαστος από τις αλλαγές. Η επιτυχημένη επιχείρηση της Spratt απειλείται από τη συνεχιζόμενη αδιαφορία της κας Denker, ενώ η Daisy κινδυνεύει να χάσει μία ευκαιρία με έναν θαυμαστή.

downton abbey n3

Το τελευταίο επεισόδιο ολόκληρης της σειράς εμπερικλείει όλη την αγάπη, την απώλεια, την ευτυχία και τον συναισθηματισμό γενικά του Downton Abbey.

Καθώς η οικογένεια και οι υπηρέτες ετοιμάζονται να υποδεχθούν το έτος 1926, θα γιορτάσουν όλοι μαζί μια πραγματικά αξέχαστη παραμονή της Πρωτοχρονιάς στον επιβλητικό πύργο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια ημέρα – Σάββατο 26 Δεκεμβρίου – από τις 12 το μεσημέρι στο ΟΤΕ CINEMA 4HD θα προβληθεί όλος ο τελευταίος κύκλος της σειράς, δηλαδή και τα οκτώ επεισόδια του έκτου και τελευταίου κύκλου που οδηγούν στο κλείσιμο της αυλαίας. «Πώς θα είναι άραγε τα κυριακάτικα βράδια μας χωρίς την οικογένεια Κρόουλι;» διερωτήθηκε η εφημερίδα The Telegraph…

downton ab 321853

Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι στο ΟΤΕ CINEMA 4HD θα προβληθούν όλα τα επεισόδια του 6ου κύκλου

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b