MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
06
ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

“O Νοτιάς” του Τάσου Μπουλμέτη σύντομα στους κινηματογράφους!

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Ένα μήνα πριν την προβολή της νέας ταινίας του Τάσου Μπουλμέτη Νοτιάς στους ελληνικούς κινηματογράφους, σε συμπαραγωγή OTE TV, έρχεται στη δημοσιότητα ένα film clip. Το clip αυτό είναι αφιερωμένο στις γυναίκες της ταινίας που διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην εξέλιξη της αφήγησης, και περιλαμβάνει σκηνές από την ταινία και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

author-image

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Ο Νοτιάς είναι η νέα ταινία του Τάσου Μπουλμέτη μετά την Πολίτικη Κουζίνα, μια ταινία που παρακολουθεί την ενηλικίωση ενός μικρού παιδιού, του Σταύρου.

Από τη μέρα που εμφανίζονται στον Σταύρο οι πρώτες ερωτικές ανησυχίες φουντώνει και η επιθυμία του να λέει ιστορίες με ένα δικό του, ανατρεπτικό, τρόπο. Οι ταραχώδεις, αλλά και ταυτόχρονα πολλά υποσχόμενες για την Ελλάδα, δεκαετίες του ’60,’70 και ’80 πυροδοτούν τη φαντασία του ασταμάτητα. 

Στο ταξίδι από την εφηβεία προς την ενηλικίωση, για να κατακτήσει αυτά που ποθεί, θα σκαρφιστεί ιστορίες για αρχαίους μύθους, μακρινά ταξίδια και όμορφες γυναίκες. Όταν έρθει αντιμέτωπος με την πραγματικότητα, θα κάνει τις ιστορίες του εικόνες, και θα ανακαλύψει τον εαυτό του.

notias tasos mpoulmeths

Το σενάριο και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τάσος Μπουλμέτης, ενώ στους κεντρικούς ρόλους βρίσκονται ο ανερχόμενος Γιάννης Νιάρος -στον ρόλο του Σταύρου- και μαζί του οι Θέμης Πάνου, Μαρία Καλλιμάνη, Ταξιάρχης Χάνος, Αργύρης Ξάφης, Ερρίκος Λίτσης, Όμηρος Πουλάκης, Μελισσάνθη Μάχουτ, Xαρά Μάτα Γιαννάτου, Γιώργος Βουρδαμής, Δημήτρης Ήμελλος και ο μικρός Φοίβος Ταραμπίκος. Ειδική εμφάνιση κάνει η Zωζώ Σαπουντζάκη, σε ρόλο-έκπληξη.

tasos notias

Ο «Νοτιάς» θα νάκει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 14 Ιανουαρίου 2016 (διανομή Feelgood σε συνεργασία με τη Rosebud 21).

Μέσα από το πρόγραμμα των συμπαραγωγών του, που και φέτος περιλαμβάνει σημαντικές ταινίες, ντοκιμαντέρ, αλλά και φιλμ μικρού μήκους, ο ΟΤΕ TV στηρίζει την ελληνική κινηματογραφία και τους Έλληνες δημιουργούς. Μετά την έξοδό της στους κινηματογράφους, η ταινία θα προβληθεί στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA του OTE TV, σε πρώτη προβολή το 2016.

notias bacstage

Παραγωγή: ΟΝΙΟΝ ΦΙΛΜΣ
Σε συμπαραγωγή με: ΟΤΕ TV, VIEW MASTER, MAGIKON, ROSEBUD21
Εκτέλεση Παραγωγής: View Master Films
Executive Producer: Κώστας Λαμπρόπουλος
Οργάνωση Παραγωγής: Γιάννης Καραντάνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σίμος Σαρκετζής
Μοντάζ: Γιώργος Μαυροψαρίδης
Σκηνογράφος: Σπύρος Λάσκαρης
Ενδυματολόγος: Εύα Νάθενα
Μουσική: Ευανθία Ρεμπούτσικα
Διανομή Ρόλων: Σωτηρία Μαρίνη
Ειδικά Εφέ: Magikon
Έρευνα – εκτέλεση φωτογραφικού υλικού: Ηώ Πάσχου
Κομμωτής: Χρόνης Τζίμος
Μακιγιάζ: Κατερίνα Βαρθαλίτου

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Cine News
Σχετικά Θέματα
Cine News
Η «Ηλέκτρα» του Τάρλοου έγινε ταινία και ταξιδεύει στο εξωτερικό
Cine News
«Primordial»: Τέσσερα διεθνή βραβεία για την ελληνική ποιητική ταινία
Cine News
Τι βλέπουμε στην TV: Η Carrie του Στίβεν Κινγκ επιστρέφει δια χειρός Mike Flanagan
Cine News
Αυτό το ΣΚ βλέπουμε Scrubs: Η αγαπημένη ιατρική κωμωδία έχει πάλι εφημερία
Cine News
Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας KINO Athens: Ανακοινώνει τις ημερομηνίες της διοργάνωσης του 2027
Cine News
Συμφωνία MagentaTV και Amazon MGM Studio: Κορυφαίες ταινίες απ’ τον Νοέμβριο στην πλατφόρμα
Cine News
48 ώρες στη Σύρο για το Animasyros – Όσα μάθαμε σε ένα γεμάτο ΣΚ
Cine News
«Νταντά της γειτονιάς»: Φρέσκο backstage υλικό από τη νέα κωμική σειρά του MEGA
Cine News
32ες Νύχτες Πρεμιέρας & «είμαστε ακόμα ζωντανοί» – Και χθες το βράδυ είχαμε έναν καλό λόγο να το πιστέψουμε
Cine News
MagentaTV: Οκτώβριος με νέες σεζόν Tulsa King και Dexter Resurrection, πολυαναμενόμενες σειρές και ταινίες
Cine News
67ο ΦΚΘ: Η Σοφία Ροζάκη υπογράφει την οπτική ταυτότητα της φετινής διοργάνωσης
Cine News
Ταινιοθήκη: Ιστορική πρεμιέρα για την αποκατεστημένη «Εύα» της Μαρίας Πλυτά