MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
12
ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Tί θα δούμε φέτος στο θέατρο Πάνθεον;

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Τρεις μεγάλες παραγωγές περιλαμβάνει το πρόγραμμα του θεάτρου ΠΑΝΘΕΟΝ για τη φετινή θεατρική περίοδο.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
  • Την έναρξη των παραστάσεων θα κάνει το διάσημο μιούζικαλ Nine των Arthur Kopit και Maury Yeston, σε απόδοση από τα ιταλικά του Mario Fratti και βασισμένο στο 8 1/2 του Fellini που ανεβαίνει σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα από ένα θίασο λαμπερών συνεργατών:O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μαζί με τις Μάρω Κοντού, Κατερίνα Λέχου, Νάντια Μπουλέ, Αγορίτσα Οικονόμου, Έλενα Παπαρίζου, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τάνια Τρύπη, 14 υπέροχες ηθοποιούς και χορεύτριες και 12μελή ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Αλέξιου Πρίφτη.
paparizou
  • Η δεύτερη μεγάλη παραγωγή είναι το πολυβραβευμένο μιούζικαλ VICTOR VICTORIA που περιγράφει την ιστορία μιας πάμφτωχης σοπράνο που μεταμφιέζεται σε ομοφυλόφιλο άντρα και θριαμβεύει στα μεγάλα κλαμπ του μεσοπολεμικού Παρισιού. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Απόλλωνας Παπαθεοχάρης ενώ τον ρόλο του Βίκτωρ–Βικτόρια υποδύεται η Εβελίνα Παπούλια. Παίζουν επίσης οι:Γιάννης Ζουγανέλης, Γιάννης Στάνκογλου, Θεοδώρα Τζήμου, Δημήτρης Φραγκιόγλου, Γιώργος Σουξές, Γιώργος Κοψιδάς.
  • Θα ακολουθήσει το ποιητικό αριστούργημα του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», η μεγαλύτερη και πιο σπαρακτική ιστορία αγάπης όλων των εποχών που πρόκειται να ανέβη τον Απρίλιο του 2016 σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο σκηνοθέτης προτάσσει τον ποιητικό λόγο του έρωτα, όπως τον εκφράζουν οι απόλυτα ρομαντικές, δηλαδή οι ακραίες καρδιές για να δημιουργήσει μια παράσταση μεταξύ… ουρανού και γης, μεταξύ… εφικτού και ονείρου.

Παράλληλα θα διοργανωθούν μουσικά γεγονότα με σπουδαίους καλλιτέχνες τα οποία επιμελείται ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου ενώ για το καλοκαίρι ετοιμάζεται μια πολύ φιλόδοξη και σημαντική παραγωγή, έτσι ώστε η λειτουργία του Πάνθεον να είναι δωδεκάμηνη παράγοντας καλλιτεχνικό και οικονομικό αποτέλεσμα καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
Σχετικά Θέματα
Θεατρικά Νέα
Πέθανε ο ηθοποιός Νίκος Καλογερόπουλος
Θεατρικά Νέα
Artist Unknown – Η Ήβη ήταν εδώ: Η συγκλονιστική ιστορία της ζωγράφου Ήβης Στάγκαλη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Θεατρικά Νέα
Μια άλλη Θήβα: Σε ποια αθηναϊκά θέατρα θα δούμε την παράσταση το Φθινόπωρο
Θεατρικά Νέα
Συναυλίες, αρχαίο δράμα, κορυφαίες παραστάσεις με θέα την Αθήνα: Όσα θα δούμε στο Θέατρο Λυκαβηττού μέχρι τον Οκτώβριο
Θεατρικά Νέα
πολίτες β’ κατηγορίας: Το φθινόπωρο επιστρέφουν στο θέατρο Καρέζη
Εκδηλώσεις
5 χρόνια Θέατρο Μπέλλος: Ένας ανοιχτός διάλογος με την εποχή μας το ρεπερτόριο της σεζόν 2026-27
Θεατρικά Νέα
Αλλά αυτοί είστε: Η νέα παράσταση της Σοφίας Μουτίδου το φθινόπωρο στο Μικρό Παλλάς
Θεατρικά Νέα
Εθνικό: Οι «Τρωάδες» της Ελένης Ευθυμίου ξεκινούν καλοκαιρινή περιοδεία
Θεατρικά Νέα
Μεσοτοιχίες: Επιπλέον ημερομηνίες για τη νέα παράσταση της Εύας Οικονόμου-Βαμβακά στην Καβάλα
Θεατρικά Νέα
Μια Ιλιάδα: Σύγχρονη σκηνική εκδοχή του ομηρικού έπους με την Πέγκυ Τρικαλιώτη σε όλους τους ρόλους
Θεατρικά Νέα
Τρωάδες: Νέα παράσταση καθολικής προσβασιμότητας στην Επίδαυρο
Θεατρικά Νέα
Θεοδώρα, Αυτοκράτειρα του Βυζαντίου: Η νέα ελληνική όπερα στο Θέατρο Ολύμπια